|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Fiona
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 22:51 Temat postu: |
|
|
Rutyna? |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 22:52 Temat postu: |
|
|
z całą pewnością nie rutyna .
Wśród pomagaczy nie ma słowa rutyna .
pozdrawiam  _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fiona
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 22:59 Temat postu: |
|
|
Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka. Każdy człowiek jest inny i nie da się go tak dokładnie "włożyć" w szablon... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 23:00 Temat postu: |
|
|
Rutyna to cos co zabija najprędzej! Wszelkie nasze myśli, marzenia, palny, zapatrywania....Wystrzegam sie rutyny jak diabeł zimnej wody  _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 23:05 Temat postu: |
|
|
więc nie ma tego słowa. _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 23:10 Temat postu: |
|
|
Przecież znam Ciebie Księżniczko Fiono, oglądałem Shreka i ......do tego parę razy z Toba pisałem.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fiona
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 23:12 Temat postu: |
|
|
To jednak troszkę za mało, żeby tak szybko mnie zaszufladkować.... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 23:26 Temat postu: |
|
|
Mój Boże, ja nikogo nie szufladkuję, próbuje określić Twoje miejsce, zobaczyć twoją rolę...jeśli myle się w ocenach to sprostuj, popraw, krzycz, ze jest inaczej, a ja poprawię swoje oceny...i szufladkowanie! Swoją droga to nazwanie nie jest szufladkowaniem tylko próba ujęcia czegoś w ramy tematu.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fiona
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 23:43 Temat postu: |
|
|
Właśnie "krzyczę"... Ale może rzeczywiście niepotrzebnie się uniosłam... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 0:16 Temat postu: |
|
|
Krzyk to za mało! Mów gdzie popełniłem błąd w ocenie sytuacji? Nie mówiłem,że jesteś zła, nie oceniałam nikogo, mówiłem, ze w moim ujęciu Ty masz ciężej a Twój partner lżej....Czyżbyś nie zgadzała się z moim ujęciem tematu? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fiona
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 0:24 Temat postu: |
|
|
Z tym - zgadzam się. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 7:41 Temat postu: |
|
|
Tylko z tym? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
julka33
|
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 19:05 Temat postu: |
|
|
Ktos napisal Bog nie moze byc wszedzie obecny, dlatego stworzyl matke,a jesli nie ma sie tej matki,jesli jest gorsza niz caly swiat,jesli nie ma sie nikogo,znalazlam mieszkanie i uwolnilam sie od niego i.......i nie jest dobrze,nie jest nawet zle jest koszmarnie.Nie umiem sie odnalesc w tej sytuacji,nie umiem tak zyc w obcym mieszkaniu bez przyszlosci,wszystko ma kolor szary,kazdy dzien to szary kawalek mojej codziennosci,znowu sie oklamywalam ,znowu sie pomylilam,myslalam ze swiat nabierze barw ,ze zaczne sie smiac,ze zaczne zyc ,pomylilam sie .pewnie nie dlugo dostane rozwod i bede wolna tylko ze nie o taka wolnosc walczylam,moj maz zawsze mowil ze jestem slaba i ze jestem nikim a ja patrzac teraz na swoje zycie przecieram oczy i ze zdumieniem musze powiedziec ze on mial i ma racje,moje odejscie nie wplynelo na jego zycie ,nawet nie zauwazyl ze mnie nie ma ,pozbyl sie chwasta i tyle a ja. ja nie dlugo zgine w potoku wlasnych lez,nie umiem juz wstac ,nie mam juz na nic sily,przepraszam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dynamika Wolontariusz NL

|
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 21:23 Temat postu: |
|
|
Julko,
Na razie zyj tak aby po prostu przetrwac, i pozwol dzialac naturze, z czasem swiat nabierze kolorow, zmiany na lepsze trwaja okolo 2 lat, ale nastepuja, tak bylo u mnie. Przez ten czas trzeba po prostu przetrwac. Zyj dzien po dniu, bez martwienia sie o to co bedzie.
pozdrawiam,
P. _________________ "Sukces mierzy sie tym jak wysoko dolecisz kiedy odbijesz sie od dna" General George Patton Jr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda boje sie
|
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 22:28 Temat postu: przemoc fizyczna psychiczna obietnica poprawy |
|
|
co ja mam robic pomozcie jak odzyskac synka tesknie nie spie nie jem dzieci to moje zycie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|