|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
agnieszka1970
|
Wysłany: Pon Lis 03, 2008 9:00 Temat postu: |
|
|
Przez 13lat walczyłam o to aby mój syn mógł żyć normalnie. Przez 13lat siedziałam nad książkami które ulepsza rehabilitację aby przyniosła rezultaty. Zaczynając od metody wojty do bobata kończąc na mieszance wszystkich metod. Przez 13 lat patrzyłam jak moje dziecko robi postępy,każdy jego krok do przodu był wielkim sukcesem. Jeszcze dość niedawno mój książę był karmiony sąda jeszcze dość niedawno mój książę był dzieckiem którego nic nie interesowało,jeszcze dość niedawno mój skarb leżał jak warzywo. Osiągnął bardzo dużo,wypowiadanie jakiś tam sylab,siad po turecku,stanie przy pomocy,normalne jedzenie i już zaczynał grysc. Nauczył się upominać o swoje a to już było chyba największy jego sukces że zaczął myśleć o swoich potrzebach. W jednej chwili wszystko zniszczyłam,teraz przyjdzie mi patrzeć jak się cofa:( Każdy atak padaczki to cofnięcie się o kilka kroków bez rehabilitacji wróci do początku:( i tylko dlatego że jego poje.... matka pomyślała o sobie:( Skazałam własne dziecko na dożywotnie kalectwo jak mogłam być taka suka:(  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnieszka1970
|
Wysłany: Pon Lis 03, 2008 9:04 Temat postu: |
|
|
Lepiej będzie jak sobie stąd już pójdę bo zaleje to forum żalem i nienawiścią. Przepraszam:(  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|