|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Lis 06, 2008 22:20 Temat postu: |
|
|
Tak Agnieszko! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
without
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 0:08 Temat postu: |
|
|
Hmm
To rozmowa na PW...
Coraz mniej rozumiem, co wg Panów jest moderacją, bo to nie tylko blokowanie dostępu ...
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
justyna2007
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 7:10 Temat postu: |
|
|
Agnieszko: zablokowałi mi możliwość pisania na pw.
Wyciagnij wnioski sama.
To jakis obóz a nie forum.
Dyktat , kontrola i zastraszanie forumowiczów banami, wyrzucaniem , blokowaniem, manipulowaniem na pw. szukaniem winnych " pewnych osob , ktore cos tam"
Za chwile zabanuja mi mozliwosc pisania ,tylko dlatego,ze bedac osoba dorosłą , nie pozbawiona praw obywatelskich rozmawiam z druga dorosłą osoba równiez posiadajacą pełnie praw obywatelskich bez zgody i cenzury moderatora.
Czy Panowie moderatorzy w realu policjanci nie mylą regulaminu aresztu z regulaminem forum OTWARTEGO ?
Szacunek wymuszony strachem przed wyrzuceniem z forum ?
To jest chore. Czysta postac przemocy stosowanej pod płaszczykiem pomocy. [/list] |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka1970
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 7:49 Temat postu: |
|
|
Pw masz zablokowane na moja prośbę i odsyłam cię do części uwagi in forum do tematu maras,i była bym ci wdzięczna za odpowiedzi na pytanie skierowana tam do ciebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Benny
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 14:25 Temat postu: |
|
|
Hmm...
A ja myślałem, że tylko na naszym forum mamy problem typu wątków 3w1 a tutaj...
Współczucia i pozdrowienia dla modów  _________________ Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 17:18 Temat postu: |
|
|
osoba pisząca z kilku nicków, udająca kilka osób została zablokowana. 4 w 1 tak dla ścisłości.
Najważniejsze jest bezpieczeństwo użytkowników więc nie pozwolimy na takowe zachowania .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
pysia
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 22:03 Temat postu: |
|
|
 |
|