|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agata24
|
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 15:12 Temat postu: |
|
|
Badanie w RODK - u mnie 4,5 godz i jeszcze on zostal my juz wyszlysmy bo corka byla zmeczona. Najpierw wpuscili nas razem do pokoju z zabawkami, my w ogole nie rozmawaialismy a corka zdezorientowana latala i bawila sie. Potem ja do pokoju z dwoma paniami i od poczatku historia malzenstwa itd Corka krecila sie w tym pokoju iwtedy panie probowaly ja podgadac ale nie chciala mowic nic, potem bawila sie z nim w pokoju Ja chyba z 2 godz mowilam potem poszlam do corki i on wszedl do pokoju a ona dalej tak sie krecila wchodzila tam itd Dziwnie, nie mam pojecia jaka bedzie opinia itd _________________ Agata |
|
Powrót do góry |
|
 |
nike
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 16:41 Temat postu: |
|
|
Cześć zoe ja też doświadczyłam tego cyrku swojego męża naprawdę poznałam na sprawie rozwodowej nie wiedziałam że jest zdolny do tylu kłamstw do tego dnia myślałam .że jest inny.Teraz wiem jaki to potwór ,jak on się przez 14 lat kamuflował! Co do dziecka to najprędzej przyznają opiekę tobie jesteś przeciesz matką i ty wiesz co dla dziecka jest najlepsze jeśli nie pracujesz to złóż wniosek o alimenty i to wcale nie najniższe ja zastanawiam się czy nie założyć na siebie.Broń sie i bądż dobrej wiary! |
|
Powrót do góry |
|
 |
beata.c Gość
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 10:13 Temat postu: |
|
|
dynamika napisał: | Zoe,
Przeczytaj watek o tym jak radzic sobie ze sprawcami przemocy, w szczegolnosci dzial o tym jak walczyc z nimi w sadzie.
On ma slaby punkt, na ktory mozesz nacisnac, poszukaj tego punktu.
P. |
Gdzie mogę znaleźć taki wątek? |
|
Powrót do góry |
|
 |
wrzos
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 12:15 Temat postu: |
|
|
Ten watek znajdziesz na tym forum ,zaraz na pierwszej stronie.
Jest napisany przez dynamike i latwo go znalesc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zoe
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 0:42 Temat postu: |
|
|
eh, nie wiem juz co mam robić. pomóźcie.
moja sytuacja wygląda tak:
*jestem po pierwszej sprawie rozwodowej
*wyznaczono badanie w RODK
*wpłaciłam zaliczkę
*m zwiał za granice, ponoć z zamiarem stałego pobytu tam
*sprawa od 2miesięcy stoi w miejscu a ja nie wiem co mam dalej robić _________________ KTO NIGDY NIE ŻYŁ, NIGDY NIE UMIERA,NIC NIE UTRACI TEN, CO NIE MIAŁ NIC, TEN, KTO NIE KOCHA, NIE WIE CO TĘSKNOTA, NIE WIE, CO GORYCZ, KTO BEZ MARZEŃ ŚNI |
|
Powrót do góry |
|
 |
wrzos
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 13:55 Temat postu: |
|
|
Zoe sprubu sie dowiedziec gdzie on mieszka za granica.
Musisz znac dokladny adres zamieszkania.
Sad wysle mu wezwanie na adres za granica.Jesli sie nie stawi ,dostanie ponowne wezwania i jesli ponownie sie nie stawi,mozesz napisac wniosek o rozpatrywanie twojej sprawy bez jego obecnosci.
To dziala tylko na jego niekorzyść.
Trzymaj sie!!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|