Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

czy to juz cos zlego?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marzena84

PostWysłany: Pią Lut 20, 2009 18:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

raz juz odeszłam, dowiedziałam sie wówczas od niego że jestem nic nie warta..., poznałam innego - fajnego chłopaka, byłam z nim jakis czas, ale pod naciskiem rodziców zerwałam z nim i wróciłam do tamtego. to był błąd, wróciłam do kogoś kto mnie poprostu nie szanuje, wścieka sie z byle powodu na mnie, segreguje z kim mogę się spotykać a z kim nie, mozna by jeszcze wyliczać.... najgorsze jest w tym wszystkim to że moi rodzice stoją po jego stronie i zarzucają mi że to przezemnie on się tak zachowuje bo ja go prowokuje.... uświadomiłam sobie że ja nie chce tak żyć, oraz że moi bliscy decydują za mnie co dla mnie jest "dobre", POSTANOWIŁAM SIĘ WYPROWADZIĆ, CO JEST RÓWNOZNACZNE Z TYM ŻE CHCE ODEJSĆ OD TEGO CZŁOWIEKA.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
agunia1

PostWysłany: Pią Lut 20, 2009 19:15    Temat postu: Sytuacja patowa Odpowiedz z cytatem

słuchajcie ,to wszystko nie jest takie łatwe.Zdaję sobie sprawę ,wręcz już jestem przekonana ja ze swoim mężem jesteśmy dla siebie obcymi ludźmi.U nas nie ma już ani milości,ani zaufania ,ja już nie będę wspominać o żeczach ,jak seks.Po ty,m ,co mi zrobił ,jak mnie wielokrotnie obrażał my ze sobą już jesteśmy tylko w domu.Zdaża się ,że wogóle nie rozmawiamy.ON jest typem egoisty ,tylko dla siebie nic od siebie.Uwielbia pieniądze i oszczędzać je.Mnie nigdy w życiu tak nie poniżał ,jak on!!!On mojemu synowi zabrania picia w duzej ilości wody ,bo to kosztuje!!!!Więc o czym my mówimy??ten człwiek nie powinien mieć rodziny.Najgorsze w tym wszyskim jest ,to iż na początku znajomości był kochającym partnerem dla mnie i mojego syna.nigdy nie związałabym się z czlowiekiem ,który nie pokochałby mojego dziecka!! I co?? teraz okazuje się ,że nas nienawidzi! Za co?? odpowiedźcie mi,za co??
Echnaton
Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur
Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

PostWysłany: Pią Lut 20, 2009 20:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jego działnie było proste - troche wysiłku aby pokazac jaki jestem dobry, kochający, czuły a potem....Jestes moja i juz nic nie możes! Uspił Twoja czujność, ładnie grał, grał tak doskonale, ze uwieryzłaś w jego miłość chcociaz on tylko grał....

To nie Twoja wina, ze czasami sopotykamy na swojej drodze głupców, bezuczuciowych egoistów i wyzyskiwaczy...czasami - mimo naszej wnikliwej staranności - aktor grający na naszej scenie tak bardzio wczuł się w role czułego kochanka, ze został mężem...

Nie ma w tym żadnej Twojej winy....
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: