|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
EWCIA
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 21:00 Temat postu: |
|
|
jestem po wizycie u psychologa.
widzę światełko,choć nie mam na nic sił i czuję się jeszcze bardziej zdołowana niż wcześniej.
w każdym razie mam czas na stopniowe i drobne kroczki.
zadanie domowe:zmienić pościel,bo już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio to robiłam... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 7:49 Temat postu: |
|
|
Każda podróz zaczyna sie od jednego, malutkiego, neiznaczącego kroku! Ty go zrobiłaś.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
EWCIA
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 14:38 Temat postu: |
|
|
dziękuję WAM wszystkim na forum. nie wiem ile mi to dało. ale może utwierdziło w tym,żeby jednak skorzystać z pomocy. przecież to nic strasznego. zarówno lekarz jak i terapeuta stwierdzili,że nie wyleczyłam do końca poprzedniej depresji. dlatego 3 miesiące po odstawieniu leków depresja wróciła. no i fatalnie,że odstawiłam na zimę. tego też się nie robi. człowiek mądry po szkodzie. od 3 dni biorę leki. wiadomo,że nie dzialają.dopiero za jekieś 2 tygodnie zaczną działać. na razie odczuwam tylko skutki uboczne i jeszcze większy dół. wiem ,że to normalne i staram się w spokoju to przetrwać. nie robię już nic ponad własne siły. jak czegoś teraz nie zrobię to nic się nie stanie. zrobię to póżniej. bo póżniej będę miała więcej sił. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|