Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zdzisia
|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 22:04 Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam wszystkich serdecznie na naszym forum.W jedności siła.Dziękuje ze jesteście i mozemy sobie pomagać nawzajem. _________________ zdzisia
Dzięki wam nie jestem sama.
Dobrze że Was znalazłam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grazyna 2057
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 19:58 Temat postu: |
|
|
jestem nowa na tym forum ale witam wszystkich bardzo serdecznie!
Troche sie zagapiłam - ale widze że nie jestem odosobniona.
Podobno człowiekowi jest lżej na duszy jak się komuś wygada - a i podpowie lub doradzi - to juz uważam za wielki sukces. Czuje sie dowartościowany i mniej samotny.
Dziekuje!
Kto ciekawy - odsyłam do mojego tematu "życie to nie bajka" _________________ Cicho, cichuteńko
Powieki wam stuli,
Nie będziecie czuli
NIC. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 22:25 Temat postu: |
|
|
grazyna 2057 Witaj
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 0:58 Temat postu: |
|
|
Wypadalo by sie w koncu przywiatac z Wami wszystkimi a wiec Wiatam Was Wszystkich bardzo serdecznie!
ciesze sie ze jestescie i ze odnalazlam grupe ludzi z ktorymi moge sie podzielic wspolnymi tematami
jeszcze raz dziekuje ze jestesci
dziekuje za wszystko
Pozdrawiam
Monia |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniznawi
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 1:11 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich.Zaglądam tu ostatnio dość często a właściwie się nie przywitałam.Fakt że późno zauważyłam dział powitań, ale to mnie nie usprawiedliwia. Dlatego jeszce raz ' WITAM 'aniznawi |
|
Powrót do góry |
|
 |
pola
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 10:05 Temat postu: |
|
|
witajcie!
trafiłam tutaj przez artykuł w "wysokich obcasach". była tam opisana historia, bardzo podobna do mojej...mój koszmar się już skończył kilka miesięcy temu, lecz to nadal we mnie siedzi. nie wiem czy ja potrzebuję pomocy...nie do końca też wiem czy potrafiłabym komuś pomóc...ale chciałabym podzielić się tą historią z wami, napisać jak sobie poradziłam...nie wiem czy to coś da, ale...
w każdym razie cieszę sie, że tu trafiłam:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trissi
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 17:30 Temat postu: |
|
|
witaj  _________________ I am not your senorita I don't aim so high In my heart I did no crime. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zdzisia
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 17:03 Temat postu: |
|
|
witam serdecznie wszystkich milutko i cieplutko.tych starych jak i nowych forumowiczów.Idzie wiosna i ja tez już budze sie do zycia.Wszystkie moje problemy postanowiłam wymazać z pamięci,by cieszyć się nowym zyciem.Buziaczki dla wszystkich.Zdzisia  _________________ zdzisia
Dzięki wam nie jestem sama.
Dobrze że Was znalazłam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbara N
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 2:02 Temat postu: |
|
|
Ja tez Was witam serdecznie.Ciebie Polu,Anizawi i Zdzisie - starsza forumowiczke.Barbara _________________ ........"życie to ciągła walka".......... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbara N
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 2:05 Temat postu: |
|
|
Oraz Grazynke.Monie i Trissi. Zdzisiu-napisalam starsza ale stazem , nie wiekiem.Przepraszam,jesli nie tak zrozumialas jak chcialam napisać. _________________ ........"życie to ciągła walka".......... |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagna
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 10:41 Temat postu: |
|
|
Mój koszmar rodzinny trwa już jakiś czas. Szkoda, że dopiero niedawno dowiedziałam się czym jest Niebieska Linia i że mam problem w domu. Poważny... Mam nadzieję, że tu znajdę chociaż małą wskazówkę jak żyć...
Witam. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 23:13 Temat postu: |
|
|
Witaj jagna
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 9:55 Temat postu: |
|
|
SeeVee
Witajcie
Mam na imie SeeVee, interesuje sie sportem ....no o mnie wystarczy ;P
Ciesze sie ze moglem dolaczyc do grona uzytkownikow forum www.niebieskalinia.pl
Mam nadzieje iz moja obecnosc tutaj przyniesie sporo wiedzy
3majta sie
=====================================
post przeniesiono zgodnie z tematyką
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbara N
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 22:49 Temat postu: |
|
|
Witajcie!
Witajcie wszyscy,ktorzy przyczyniacie sie Waszymi wpisami,że to forum istnieje.Szkoda,ze niektóre osoby tak szybko rezygnuja ...Przestaja po prostu pisać,bo uwazaja,ze problemy ich przerosly.
A tak nie jest! Wszystkie klopoty można przezwyciezyc,trzeba tylko troche własnej woli .Odzywajcie sie częściej i piszcie co Was boli?????
To forum jest po prostu najlepsze! Szkoda tylko,że piszą tu osoby skrzywdzone i majace problemy z tymi,ktorych jeszcze niedawno bardzo kochaly!
Wiec witajcie na najlepszym internetowym forum.Tutaj kazdy otzryma pomoc i wsparcie!!!!!! _________________ ........"życie to ciągła walka".......... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maga
|
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 7:44 Temat postu: |
|
|
Witajcie,
ja niestety Basiu mam poczucie, że mnie to wszystko przerosło, że w życiu zwycięża nie ten kto ma racje ale ten kto silniejszy, sprytniejszy i ten kto ma większe znajomości...póki co Ci którzy powinni dbać o prawo i sprawiedliwość zawodzą, po prostu zawodzą... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|