Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

proszę o pomoc w napisaniu mowy końcowej

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aurrora77

PostWysłany: Sob Kwi 25, 2009 16:03    Temat postu: proszę o pomoc w napisaniu mowy końcowej Odpowiedz z cytatem

witam
Jestesmy już po trzech rozprawach w sądzie.Naw wszystkich dotychczas mieliśmy adwokata -mówił,że 2-3 rozprawy i koniec.Tutaj jednak końca nie widać i nie ukrywam ,że nie za bardzo stać nas na takie wydatki.Będę z nim rozmawiała czy zgodzi się reprezentować nas tylko na ostatniej sprawie ale nie mam pojęcia czy wyrazi zgodę.Ja występuję jako oskarżyciel posiłkowy i chciałam kogoś prosić o pomoc w napisaniu mowy końcowej na ewentualność gdyby adwokat nie przystał na naszą propozycję.
dziękuję
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Brzytwa

PostWysłany: Sob Kwi 25, 2009 22:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=mowa+ko%C5%84cowa&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=o&oq=
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: