Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alma
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:52 Temat postu: |
|
|
Marysia"...ja zapraszam ciebie na...herbatę...w szklanym podgrzewaczu..z różą...wrzucasz pąk, który pod wpływem ciepła się otwiera.....zielonorozowy...w czajniczku całkiem przezroczystym,w złocistej toni..pływa nad ognikiem podgrzewacza..i wcale nie pachnie..może jakimś świeżo ściętym sianem....on rozkwita, pod wpływem ciepła...ale ulega twojej magii...pachnie i sni, tak jak chcesz....kup róze w najblizszej herbaciarni...obiecaj ,ok? _________________ ...Co postanowisz, niech się ziści...niechaj się wola Twoja stanie,ale zbaw mnie od nienawiści...ocal mnie od pogardy, Panie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
alma
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:54 Temat postu: |
|
|
robertb:))))))))))))) a ty co tu robisz?? _________________ ...Co postanowisz, niech się ziści...niechaj się wola Twoja stanie,ale zbaw mnie od nienawiści...ocal mnie od pogardy, Panie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
robertb
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:56 Temat postu: |
|
|
czytam,biore udzial w duskusjach,czasem sie spieram,to co na forum mozna robic  |
|
Powrót do góry |
|
 |
alma
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:57 Temat postu: |
|
|
robertb ..masz jakes doświadczenia w tej kwestii???....biegły jesteś czy terapeuta???....czy chcesz cudzym nieszczęszczeniem podbudowac własne ego..mam złozyc ci gratulacje czy kondolencje...?
......................a propos..ja sie leczę..a ty??????/ _________________ ...Co postanowisz, niech się ziści...niechaj się wola Twoja stanie,ale zbaw mnie od nienawiści...ocal mnie od pogardy, Panie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
renata.p.1975
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:58 Temat postu: |
|
|
robertb napisał: | Alma.....lecz sie! | Robert bardzo cie przepraszam,
ale tu przeginasz,
nawet gdyby alma byla zaburzona nie masz prawa tak sie do niej odzywac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alma
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:59 Temat postu: |
|
|
.....wpadasz tu ..zero komentarza i werdykt..naprawdę..jestes wielki...zazdroszczę ci tylu nieprzespanych nocy i godzin przemyśleń _________________ ...Co postanowisz, niech się ziści...niechaj się wola Twoja stanie,ale zbaw mnie od nienawiści...ocal mnie od pogardy, Panie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
robertb
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:59 Temat postu: |
|
|
skladaj mi co chcesz,na kondolencje to za wczenie |
|
Powrót do góry |
|
 |
alma
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 21:00 Temat postu: |
|
|
................na polsacie jest super film.. ..dla zaburzonych i dla tych nie tez:) _________________ ...Co postanowisz, niech się ziści...niechaj się wola Twoja stanie,ale zbaw mnie od nienawiści...ocal mnie od pogardy, Panie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
robertb
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 21:01 Temat postu: |
|
|
sledze to forum z zapartym tchem,nigdy nikogo nie ma ,ale wpisy sie pojawiaja:)
magia! |
|
Powrót do góry |
|
 |
alma
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 21:01 Temat postu: |
|
|
robertb.... _________________ ...Co postanowisz, niech się ziści...niechaj się wola Twoja stanie,ale zbaw mnie od nienawiści...ocal mnie od pogardy, Panie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
alma
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 21:03 Temat postu: |
|
|
robertb...........nie masz pojęcia o magii:)....wszystko co dzieje sie poza tym forum to magia:) _________________ ...Co postanowisz, niech się ziści...niechaj się wola Twoja stanie,ale zbaw mnie od nienawiści...ocal mnie od pogardy, Panie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
alma
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 21:04 Temat postu: |
|
|
..mambo..to magia:)) _________________ ...Co postanowisz, niech się ziści...niechaj się wola Twoja stanie,ale zbaw mnie od nienawiści...ocal mnie od pogardy, Panie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
robertb
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 21:05 Temat postu: |
|
|
tlumacz sobie jak chcesz:) wolno ci. ja zyje w realnym swiecie |
|
Powrót do góry |
|
 |
alma
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 21:08 Temat postu: |
|
|
robertb...................?...gdybyś zył w realnym świecie nie byłoby ciebie tutaj:) _________________ ...Co postanowisz, niech się ziści...niechaj się wola Twoja stanie,ale zbaw mnie od nienawiści...ocal mnie od pogardy, Panie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
robertb
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 21:10 Temat postu: |
|
|
ale masz jadu w sobie,cos poszlo nie po twojej mysli? |
|
Powrót do góry |