Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Brzytwa
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 20:37 Temat postu: Witajcie! |
|
|
Trafiłem do Was przypadkowo. Jestem tutaj prywatnie, ale zawodowo w Żandarmerii Wojskowej zajmuję się także prowadzeniem takich spraw, jak wiadomo jakie. W miarę możliwości chciałbym pomoc komu się tylko da i służyć jakaś dobrą radą na podstawie posiadanej wiedzy. Skromnej, ale to zawsze coś  _________________ Przemoc w rodzinie jest przestępstwem.
Każdy ma prawo zapobiec przestępstwu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 23:07 Temat postu: |
|
|
Brzytwa Witaj Serrdecznie
Z całą pewnością Twoja obecnośc tutaj jest mile widziana .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trissi
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 0:16 Temat postu: |
|
|
witam  _________________ I am not your senorita I don't aim so high In my heart I did no crime. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbara N
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:21 Temat postu: |
|
|
Hej Brzytwa!
Dobrze ,ze jesteś!
Chciałabym Cie prosić o rade...Historia mojej siostrzenicy - tyrana opisana jest na forum"Moim katem jest córka".Jesli możesz poczytaj pokrótce i poradż,czy dziecko pelnoletnie i niesamodzielne ma prawo wyrzucić matkę z domu,a wczesniej znęcać sie bardziej niz nad psem.
Wszędzie złozone są pozwy i pisma.Ale niestety od /chyba/ stycznia nikt nie poradzil mi nic sensownego,co mogloby naszą sprawę trochę pchnąć do przodu. A panna mieszka sama w matki mieszkaniu,matka wszystko opłaca,a ona urządza sobie dom schadzek,juz którys z kolei facet przychodzi do niej.Został ostatnio przyłapany w łóżku.
Sprawe o leczenie i eksmisje złozylyśmy nie w tym sądzie co trzeba,wiec znów od początku.Słów brak.
Nie wiem,czy żandarmeria wojskowa zajmuje sie przemocą wobec rodziców,ale piszesz,ze masz w tej dziedzinie jakies doswiadczenie.
Tak naprawde,to jestesmy juz bezradni.
Do tej pory Margolcia z tego wątku wspierala i udzielala mi dobrych rad.Dziekuje Margolciu z całego serca.
Prosze,napisz ,moze wiesz co dalej powinnam uczynić???? _________________ ........"życie to ciągła walka".......... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brzytwa
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 20:08 Temat postu: |
|
|
Czaruje, czaruje i nie bardzo coś sensownego wymyśliłem  _________________ Przemoc w rodzinie jest przestępstwem.
Każdy ma prawo zapobiec przestępstwu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|