|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wesola41
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 0:48 Temat postu: JESTEŚ ZADOWOLONY Z OTRZYMANEJ TU POMOCY? |
|
|
Jeżeli jesteś zadowolony to napisz "tak" a jeśli uważasz ,że nie to też wyraź swoją opinię.
Jestem ciekawa ,czy warto opisywać tu swoje problemy,czy lepiej przemilczeć je i dusić je w sobie dalej.
Pozdrawiam ;
wesoła41. _________________ wesola41 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 2:41 Temat postu: Re: JESTEŚ ZADOWOLONY Z OTRZYMANEJ TU POMOCY? |
|
|
wesola41 napisał: | Jeżeli jesteś zadowolony to napisz "tak" a jeśli uważasz ,że nie to też wyraź swoją opinię.
Jestem ciekawa ,czy warto opisywać tu swoje problemy,czy lepiej przemilczeć je i dusić je w sobie dalej.
Pozdrawiam ;
wesoła41. |
ciekawe pytanie i ważne, pytanie o sens pomagania sobie wzajemnie i o skuteczność tej pomocy
nie wiem co odpowiedzieć
im dłużej żyję na tym świecie, tym więcej rozumiem, że inni ludzie mają własne problemy
uczę się przyjmować ludzi takich, jakimi są i w miarę możliwości być razem
a Ty potrzebujesz w czymś pomocy? _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
renata.p.1975
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 8:45 Temat postu: |
|
|
Ja nie mogę odpowiedzieć ani "nie", ani "tak", gdyż nie przyszłam tu po pomoc bo u mnie nie ma przemocy od kupę lat:)
Ale czytając forum od deski do deski mogę napisać że wiele razy tu przeczytałam słowa typu:
"dziękuję wam",
"dzięki wam" itd.
Nie rozumiem wesoła tego tematu w twoim wykonaniu, bo wkońcu ty pomocy nie potrzebujesz.....
Czyżby następna prowokacja? |
|
Powrót do góry |
|
 |
biedronka
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 9:09 Temat postu: |
|
|
... |
|