Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martinus
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 21:15 Temat postu: Trudna sytuacja help |
|
|
Kuzynka chce przyjechac do mnie i przenocowac bo chce wize do usa. Fakttem jest ze jest kryttykancka do mnie i nie lubie jej towarzystwa. Odmowilem jej a ona powiedziala to calej rodzinie ze jej nie przenocuje. Ojciec do mnie zadzwonil w tej sprawie bo dowiedzial sie od babci o calym zdarzeniu.
Szkopol w tym ze moja odmowa moze miec wplyw na to gdybym chcial leciecc do usa to mi nie pomoga. A o usa mysle coraz czesciej.
Co mam zrobic pozwolic jej przyjechac wbrew sobie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
gosza
|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 0:52 Temat postu: |
|
|
Z góry przepraszam ale chyba 99% osób na tym forum chciało by mieć Twoje problemy....
A tak szczerze to ludzie się zmieniają i może dobrze się będziecie dogadywać. Ja bym pozwoliła. Rodzina to rodzina.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 8:47 Temat postu: Re: Trudna sytuacja help |
|
|
martinus napisał: | Kuzynka chce przyjechac do mnie i przenocowac bo chce wize do usa. Fakttem jest ze jest kryttykancka do mnie i nie lubie jej towarzystwa. Odmowilem jej a ona powiedziala to calej rodzinie ze jej nie przenocuje. Ojciec do mnie zadzwonil w tej sprawie bo dowiedzial sie od babci o calym zdarzeniu.
Szkopol w tym ze moja odmowa moze miec wplyw na to gdybym chcial leciecc do usa to mi nie pomoga. A o usa mysle coraz czesciej.
Co mam zrobic pozwolic jej przyjechac wbrew sobie? |
skoro nie chcesz Jej zrazić, możesz Ją zaprosić do siebie, a sama nocować w tym czasie gdzie indziej, np. w tanim hoteliku
najlepiej wyjaśnij Jej uczciwie, że w ten sposób chcesz okazać Jej szacunek, a sobie zapewnić potrzebny Ci spokój, bo źle znosisz bycie krytykowaną  _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 10:58 Temat postu: |
|
|
Martinus, mam wrażenie że twój watek się powtarza...najpierw jeśli chodziło o twoją siostrę a teraz o kuzynkę....
skąd ta niepewność w tobie słuszności swojego działania? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 23:41 Temat postu: |
|
|
dokładnie tak jak napisała Ania.
martinus możesz bardziej sprecyzować ? _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
|