Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donabate
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 16:28 Temat postu: Coś o przemocy kobiecej ... mało suptelnie |
|
|
Ponieważ już miałem dość stosowania przemocy przez moją ex. postanowiłem napisać o tym bloga proszę o ocenę i komentarze.
*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 19:24 Temat postu: Re: (...) mało subtelnie |
|
|
donabate napisał: | Ponieważ już miałem dość (...) postanowiłem napisać (...) proszę o ocenę i komentarze. (...) |
napisałeś: "(...) Dzieci same chcą mieć kontakt i z matką i ojcem, nie stopniują tego kogo kochają bardziej. One kochają i matkę i ojca. Oboje stwierdziły, że chcą być z jednym jak i drugim rodzicem w sposób stały. Więc opieka naprzemienna nie tylko wychodzi z mojej inicjatywy ale inicjatywy także dzieci. (...)"
mam dwie sprawy do przemyślenia dla Ciebie:
1. "opieka naprzemienna" wyklucza to, czego potrzebują Dzieci...
One potrzebują tego "i"
2. opisywanie publiczne negatywów Żony raczej nie służy temu czego Dzieci potrzebują i nie naprawia sytuacji _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MMS
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 20:23 Temat postu: |
|
|
Jestem porażona. Proponuję wycofać ten link z forum. Uważam, że i dzieci i dorośli mają prawo do prywatności. Uważam, że przekroczyłeś granicę dyskusji nad problemem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 23:22 Temat postu: |
|
|
temat zostaje zamknięty. Forum nie służy prywatnej reklamie.
Jeśli masz jakieś pytania, niejasności postramy się pomóc. Jednak należy to opisać a nie podawać link. _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
|