Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Coś o przemocy kobiecej ... mało suptelnie

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
donabate

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 16:28    Temat postu: Coś o przemocy kobiecej ... mało suptelnie Odpowiedz z cytatem

Ponieważ już miałem dość stosowania przemocy przez moją ex. postanowiłem napisać o tym bloga proszę o ocenę i komentarze.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mgrabas

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 19:24    Temat postu: Re: (...) mało subtelnie Odpowiedz z cytatem

donabate napisał:
Ponieważ już miałem dość (...) postanowiłem napisać (...) proszę o ocenę i komentarze. (...)

napisałeś: "(...) Dzieci same chcą mieć kontakt i z matką i ojcem, nie stopniują tego kogo kochają bardziej. One kochają i matkę i ojca. Oboje stwierdziły, że chcą być z jednym jak i drugim rodzicem w sposób stały. Więc opieka naprzemienna nie tylko wychodzi z mojej inicjatywy ale inicjatywy także dzieci. (...)"

mam dwie sprawy do przemyślenia dla Ciebie:

1. "opieka naprzemienna" wyklucza to, czego potrzebują Dzieci...
One potrzebują tego "i"

2. opisywanie publiczne negatywów Żony raczej nie służy temu czego Dzieci potrzebują i nie naprawia sytuacji
MMS

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 20:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem porażona. Proponuję wycofać ten link z forum. Uważam, że i dzieci i dorośli mają prawo do prywatności. Uważam, że przekroczyłeś granicę dyskusji nad problemem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
maras
Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur
Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 23:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

temat zostaje zamknięty. Forum nie służy prywatnej reklamie.

Jeśli masz jakieś pytania, niejasności postramy się pomóc. Jednak należy to opisać a nie podawać link.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: