|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ptyś1
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 20:08 Temat postu: co mam zrobić??????????? |
|
|
jestem w nieformalnym związku,mamy dziecko.Od pewnego czasu nie układa się...a dokładnie od czasu,gdy z pożyczki,którą zaciągnęłam w banku pożyczyłam koleżance pieniądze.Dowiedział się o tym dopiero,gdy nie oddali mi pieniędzy na czas...od tamtego czasu zaczęły się awantury,a pózniej uderzył.Było to w styczniu i trwa do dziś,jest agresywny po alkoholu,a pije co tydzień.Nie mam gdzie uciec,nie dość,że mam kolosalne długi w banku,nie mam pracy-jestem na wychowawczym,moi rodzice piją .Co mam zrobić,bo jak tak dalej będzie to nie wytrzymam.POMOCY |
|
Powrót do góry |
|
 |
ptyś1
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 20:10 Temat postu: |
|
|
wykorzystuję okazję,bo dzisiaj też wyszedł pić i nie wiem kiedy wróci,boję się,że odbierze mi dziecko,jak od niego odejdę!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fifiola Moderator - Współpracownik NL psycholog

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 18:30 Temat postu: |
|
|
Ptysiu, witam Cię na forum. Poczytaj inne tematy, tam na pewno znajdziesz wskazówki dla siebie.
Czemu Twój partner miałby Ci zabrać dziecko?
Zapraszam do kontaktu przez PW, może coś poradzimy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bola
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 1:41 Temat postu: |
|
|
kto raz podniesie rękę na drugiego człowieka podniesie ją i drugi raz |
|