Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

POPRZEZ KŁAMSTWA EX-MAŁŻONKI KOMORNIK WKRÓTCE MA ZLICYTOWAĆ

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BODZINEK

PostWysłany: Wto Wrz 15, 2009 22:36    Temat postu: POPRZEZ KŁAMSTWA EX-MAŁŻONKI KOMORNIK WKRÓTCE MA ZLICYTOWAĆ Odpowiedz z cytatem

Poprzez kłamstwa ex-małżonki komornik ma zlicytować moje obecne mieszkanie w którym obecnie zamieszkuję wraz matką 2 synów.Jestem 9 lat po rozwodzie,7 lat temu zakupiłem na kredyt hipoteczny PKO obecne mieszkanie.W 2001 miałem wypadek samochodowy i przez prawie 6 lat "dochodziłem" do siebie.W 2007 zlikwidowałem firmę,złozyłem dokumenty o rentę z ZUS-u i...walczę.Mam narazie tylko orzeczenie o niepełnosprawności "UMIARKOWANE" (uszkodzenie błędnika,zawroty i potworne bóle głowy).Przez okres około 5-ciu lat niepłaciłem alimentów.Czynił to fundusz Alimentacyjny.W 2007 zrzekłem się wkładu mieszkaniowego oraz mieszkania wartości 200tys. na rzecz dzieci i exmałzonki.Nieprecyzyjne zapisy u notariusza spowodowały to ,iż komornik wciąż chce mnie pozbawić mieszkania.Wszelkie ugody sądowe oraz zapisy notarialne są nieważne (błędne) i...wszyscy ręce rozkładają twierdząc iż temat jest mocno skomplikowany.Czy do tego stopnia,że nie można pewnych spraw "wyprostować? Kampania przeciwko mnie trwa już około 10lat.Jestem wykończony psychicznie i bezradny.Wszystko co miałem (dorobek całego życia zostawiłem ex oraz 3 dzieci) pozostawiłem oraz co mogłem jescze przekazałem.Roszczenia wciąż są...Może ktoś mi "podpowie" co i gdzie mogę swój problem przedstawić ,aby uratować co mam obecnie najcenniejszego...swój własny kąt (jescze niespłacony)
mgrabas

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 5:23    Temat postu: Re: POPRZEZ KŁAMSTWA EX-MAŁŻONKI KOMORNIK WKRÓTCE MA ZLICYTO Odpowiedz z cytatem

BODZINEK napisał:
Poprzez kłamstwa ex-małżonki komornik ma zlicytować moje obecne mieszkanie w którym obecnie zamieszkuję wraz matką 2 synów.Jestem 9 lat po rozwodzie,7 lat temu zakupiłem na kredyt hipoteczny PKO obecne mieszkanie.W 2001 miałem wypadek samochodowy i przez prawie 6 lat "dochodziłem" do siebie.W 2007 zlikwidowałem firmę,złozyłem dokumenty o rentę z ZUS-u i...walczę.Mam narazie tylko orzeczenie o niepełnosprawności "UMIARKOWANE" (uszkodzenie błędnika,zawroty i potworne bóle głowy).Przez okres około 5-ciu lat niepłaciłem alimentów.Czynił to fundusz Alimentacyjny.W 2007 zrzekłem się wkładu mieszkaniowego oraz mieszkania wartości 200tys. na rzecz dzieci i exmałzonki.Nieprecyzyjne zapisy u notariusza spowodowały to ,iż komornik wciąż chce mnie pozbawić mieszkania.Wszelkie ugody sądowe oraz zapisy notarialne są nieważne (błędne) i...wszyscy ręce rozkładają twierdząc iż temat jest mocno skomplikowany.Czy do tego stopnia,że nie można pewnych spraw "wyprostować? Kampania przeciwko mnie trwa już około 10lat.Jestem wykończony psychicznie i bezradny.Wszystko co miałem (dorobek całego życia zostawiłem ex oraz 3 dzieci) pozostawiłem oraz co mogłem jescze przekazałem.Roszczenia wciąż są...Może ktoś mi "podpowie" co i gdzie mogę swój problem przedstawić ,aby uratować co mam obecnie najcenniejszego...swój własny kąt (jeszcze niespłacony)

skontaktuj się z Autorem strony www.prawoirodzina.pl
On walkę z bezduszną biurokracją i z kłamstwami wygrał
może skorzystasz z Jego doświadczeń
przeczytaj co pisze i przemyśl
BODZINEK

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 7:00    Temat postu: Podziękowanie... Odpowiedz z cytatem

Dziękuję. Pozdrawiam.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: