Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
beatachojnacka
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 22:42 Temat postu: Jutro |
|
|
mam sprawe o podniesienie alimentów,pozbawienie praw rodzicielskich oraz zakaz zblizania do nas.Mój były ma odiweszony wyrok za przemoc w rodzinie 17.09 odbyła się sprawa na której właśnie odwiesili mu ten wyrok to już drugi taki do odsiadki a z poprzedniego zostało mu 5 miesięcy(wyszed ł na warunkowe po odsiedzeniu 7miu miesiecy)
Jaką mam szanse ze dostanę pozbawienie praw do dzieci i zakaz zblizania sie do nas z tego co wiem naie będzie go na sprawie. _________________ BEATA |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 9:16 Temat postu: |
|
|
Myślę że w tej sprawie pomoga ci nasi spece od spraw prawnych i procedur
Maras i Echnaton
Pozdrawiam
Ania _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
beatachojnacka
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 16:40 Temat postu: |
|
|
no i po sprawie.On sie nie stawił zapewne ja już go doprowadza to powie ze nic niewiedział.
Awiz nie odbiera wogóle niejest zainteresowany tym co sie dzieje.Tylko dzieci mami ze bardzo ich kocha i chce z nimi być.Ale w pewnym momencie dzieci juz mu niewieza
Poradzcie co mam zrobić zeby dostać to postanowienie o pozbawieniu praw i zakaz zbliżania. _________________ BEATA |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 18:42 Temat postu: |
|
|
z tego co wiem, to nawet nieodebrane awizo jest jednoznaczne z powiadomieniem i to że nie odebrał awiza nie oznacza że to go jakoś wytłumaczy
Cytat: | Poradzcie co mam zrobić zeby dostać to postanowienie o pozbawieniu praw i zakaz zbliżania. |
myślę że dobrze będzie albo napisać PW do Marasa lub Echnatona i spojrzeć też tu i poszukać coś w tej sprawie :
http://www.forum.niebieskalinia.pl/viewforum.php?f=12 _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|