Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 23:49 Temat postu: |
|
|
To mądra bajka Magdo, wynika z niej niezbicie, ze bez wsparcia, pomocy z zewnątrz bardzo ciężko wyrwać sie z tych uprzykrzających kazamatów. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 23:51 Temat postu: |
|
|
Echnatonie poszukam wsparcia poradzę sobie wiem że dam radę  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Magda-40
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 0:03 Temat postu: Bajki |
|
|
Znam jeszcze taką o pomagającym ofiarom, ale to już na inną dobranockę |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 0:37 Temat postu: |
|
|
Rozumiem, że cześć dalsza nastąpi? I będziemy mieli kolejne nie mniej pouczające bajeczki?
 _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Magda-40
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 0:51 Temat postu: cdn.... |
|
|
Obiecuję dalszy ciąg  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 0:17 Temat postu: |
|
|
I gdzie ten ciąg dalszy? wciąż czekam.....
 _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 9:27 Temat postu: |
|
|
ja też czekam tylko nie wiem tak do końca na co dlaczego tak ciężko jest coś zmienić... wiem czego chce a nie potrafie  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 20:14 Temat postu: |
|
|
Widzisz, z wejściem w coś nowego ...mamy z tym opory. Jeśli czegoś nie robiliśmy nigdy , jeśli wyznaczamy nowe ścieżki i nowe dróżki to...jest w ans niepewność i obawa. I to normalne, tylko są w naszym życiu sytuacje kiedy chodzenie nawet po dzikiej dżungli nie jest złe. Wyobraź sobie taka sytuację, ze goni Cię smok, wielki, ziejący ogniem, za chwile Cię zniszczy....Czy wtedy tez nie weszłabyś do niepewnej dżungli? Wtedy myślałabyś - to jest jedyny ratunek, nie wiem co mnie spotka na tamtej drodze ale wszystko jest lepsze niż czekanie na smoka.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 20:33 Temat postu: |
|
|
wszystko jest lepsze od czekania na ciag dalszy mojego koszmaru ale dzis to jeszcze nie ten dzien i naprawde mam zamiar wybrac sie do psychologa jednak jest mi potrzebny tylko kogo wybrać z tym mam niemały problem  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 20:55 Temat postu: |
|
|
Czyli z mojej opowieści...Smok atakuje, zionie ogniem a Ty ze spokojem odpowiadasz...Dzisiaj jeszcze nie nadszedł ten dzień, dzisiaj jeszcze nie, dzisiaj...Mnie przekonasz ale czy przekonasz smoka? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 20:56 Temat postu: |
|
|
smoka napewno nie przekonam... nie potrafie sie w tym wszystkim odnaleźć  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 21:14 Temat postu: |
|
|
Wiem, w dżungli czyha na Ciebie tyle niebezpieczeństw ale...czy czasami Twój dom nie jest większą niewiadomą niz ta rzeczywista dżungla? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 21:40 Temat postu: |
|
|
mój dom jest wielką niewiadomą... najgorsza jest ta cisza wiem ze prędzej czy pozniej sie skonczy... wczoraj drobne zaczepki dziś cały dzień milczenia i noc... a ja myśle czy to już dziś czy może jutro będzie wielki wybuch... całe moje życie skupia sie wokół niego obserwuje jego miny to co mówi jak sie zachowuje ja już chyba zwariowałam i tak szczerze mówiąc czekam na tą awanture jak nigdy zawsze starałam się unikać a teraz czekam... na to aby zacząć coś zmieniać... _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 21:46 Temat postu: |
|
|
Pamiętam słowa jednej z moich znajomych - " Żeby już bił, krzyczał, poniewierał. Najstraszniejsza ta cisza, to oczekiwanie na awanturę, która wiadomo, że nastąpi." _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 21:48 Temat postu: |
|
|
bo to jest najgorsze jesli wiadomo ze i tak dobrze nie bedzie... _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|