Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kamite
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 21:50 Temat postu: |
|
|
Niesamowita jestes LILI, tak sobie czytam twoje wypowiedzi i wyobrazam sobie jak by bylo wspaniale jak by to mowila moja mama. Niestety ona nie jest taka silna za to ja mam troszke sily i jak lewarek podnosze ja za kazdym razem kiedy upada. Trzymam kciuki i zycze duzo szczescia w zyciu bo ty i twoje dzieciaczki zaslugujecie na nie! Kamila |
|
Powrót do góry |
|
 |
LILI97
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 21:59 Temat postu: smutno mi |
|
|
Kamilko walcze i bede walczyc bo KOCHAM SWOJE DZIECI PONAD WSZYSTKO nieraz jest ciezko ale nie poddam sie chce byc szczesliwa i zeby moje dzieci tez byly szczesliwe Dobrze ze twoja mama ma taka wspaniala corke pomoz jej walczyc o siebie badz przyniej kiedy dobrze i zle to bardzo wazne wskazuj dobra droge to bardzo pomaga,mi pomoglo to forum i wspaniali ludzie tutaj dali kopniaka i pomogli spojzec innymi oczami Pozdrawiam cie i trzymam kciuki za mame  _________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 0:03 Temat postu: |
|
|
Liluś big huggggg.... pracuj dalej nad sobą. Narzędzia już masz:) Cmok _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
LILI97
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 11:15 Temat postu: smutno mi |
|
|
Witam!Dzis wstalam z nowa sila albo i stara?W piatek rozpoczynaja sie kursy u nas w gminie i tak bardzo sie ciesze Wkonicu wyrwe sie do ludzi zrobie to co zawsze chcialam robic dla siebie ale bylam tym przestraszonym "słonikiem"hihi juz nie jestem dam z siebie wszystko bo wiem ze robie to dla siebie i moich dzieciakow mam plan juz na najblisza przyszlosc i bede go realizowac bo Chce stane na nogi eeeee stanelam hihi.Pisma do sadow powysylane,sprawa karna exs zbliza sie do konica rozmowy z psychologiem sa opieka nad dziecmi zapewniona Dzis urodzinki i nowy etap w moim zyciu Moj etap teraz Ja sie licze moje potrzeby ,pragienia,marzenia wszystko idzie do przodu a ja tez juz sie niezatrzymam czuje i wiem ze jednak ten rok bedzie dlamnie odrodzeniem Juz niebede patrzec w przeszlosc tylko w przyszlosc Bo przedemna duzo dobrego I dam rade  _________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 23:27 Temat postu: |
|
|
stoooo laaat:) _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
gigi31
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 11:59 Temat postu: |
|
|
ja wczorajszo ale szczerze spełnienia wszystkich nawet najskrytszych marzen  |
|
Powrót do góry |
|
 |
LILI97
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 11:26 Temat postu: smtno mi |
|
|
Witajcie dawno mnie tu niebylo a raczej dawno nic niepisalam bo zagladam do was codziennie goni mnie teraz strasznie ciagle brakuje mi czasu biegam od urzedu do urzedu od sadu do prokuratury potem dom i tam masa rzeczy do zrobienia niedlugo swieta i porzadki wiosenne pora zaczac kurcze dobrze ze jestem tak zagoniona bo przynajmniej niemam czasu na rozpamietywanie przeszlosci co czesto mi sie zdazalo choc ciezko to ide do przodu i osiagne swoje cele Boje sie teraz tylko sprawy w sadzie oby ten moj strach byl tylko moim wymyslem eeeeee jest wymyslem zobaczymy co bedzie dzis jest dzis a co pozniej bedzie czas pokaze.Czasem mam ciezkie noce zrywam sie zlekniona na dziwiek jakiegokolwiek chalasu bo moj exs chleje na umor i plata sie kolo domu i czasem wraca strach ze znowu pozna noca sie wlamie i stanie przedemna jak gdyby nigdy nic kurcze to okropne uczucie znow sie bac,Niewiadomo co mu do glowy moze strzelic  _________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
LILI97
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 11:28 Temat postu: mutno mi |
|
|
aaaaa gigi i ola dzieki Cmok! _________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
LILI97
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 12:43 Temat postu: smutno mi |
|
|
Witam!oj dawno mnie tu niebylo synek zalatwil mi kompa na cacy i naprawa niestety dlugo trwala ale juz na szczescie zrobione widze ze duzo sie tu dzialo pod moja nieobecnosc postaram sie nadrobic zaleglosci u mnie wszystko w pozadku spokojne zycie bez przemocy jest dobrze a mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej Sprawa karna juz w sadzie rozprawa 12 maja inne sprawy tez w toku Exs odezwal sie tylko raz jak zostal powiadomiony ze sprawa trafila do sadu i wiecie co stwierdzil ze niebedzie go na sprawie a co mnie to obchodz jego sprawa
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i biore sie za nadrabianie  _________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 21:24 Temat postu: |
|
|
Cieszę się , że dobrze sobie radzisz:)))) Buziak:) _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
LILI97
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 11:55 Temat postu: smutno mi |
|
|
Jej ale mam juz stresa przed jutrzejsza rozprawa Trzymajcie kciuki kochani!Pozdrowienia dla wszystkich i duza buzka:) _________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
anwy
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 14:42 Temat postu: |
|
|
Cześć Lili, wiesz, że trzymanie kciuków jest tutaj niejako obligatoryjne. Zawsze i za każdego, kto powie o czekajacej rozprawie trzymam kciuki , życząc, by sprawy potoczyly się jak najlepiej. Będzie dooobrze!!!
Trzymaj się Lili. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gigi31
|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 9:38 Temat postu: |
|
|
trzymam trzymam trzymam..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
LILI97
|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 15:57 Temat postu: smutno mi |
|
|
Dziekuje wszytkim ktozy byli zemna od poczatku i tym ktozy trzymali kciuki zato abym wytrwala i podolala swoim postanowieniom.Dziekuje tym co pomogli mi uwierzyc w siebie i spojzec na siebie innymi oczami ktozy dawali mi przyslowiowego kopniaka w chwilach zwatpienia i niepozwolili nato abym sie poddala!To dzieki wam dalam rade Kochai przetrwac ten najtrudniejszy okres walki o siebie i o spokuj dla moich dzieci!Wytrwalam Kochani wyrok brzmial 8 m-c w zawieszeniu na 3 lata,konkubin byl wyjatkowym dzis dzentelmenem choc sadze ze dobrze gral ale przyznal sie do czesci zazutow.Najwazniejsze ze mam to juz za soba a on juz mnie nieinteresuje Ogromne Buziaki Dla Oli jestes wspaniala dzieki za wszystko co dlamnie zrobilas! Teraz moja kolej!Ochlone i ruszam dzialac! _________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
LILI97
|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 17:56 Temat postu: smutno mi |
|
|
Ateraz napisze cos dla tych forumowiczow ktozy teraz jeszcze watpia w swoje sily ktozy tak jak ja kiedys niewidzieli wyjcia ze swojej sytuacji ktozy bali sie zrobic ten krok do przodu a jak go zrobili to sie potykali i watpili znow na nowo.do wszystkich ktozy w sobie widzieli same wady i ciagle czuja sie winni,zleknieni,zawstydzeni.Wiem ze ktos moze mi napisac no dobra tobie sie udalo ,ty dalas rade bo moze jestes silniejsza niz "ja"ale uwiezcie moze teraz ale kiedys naprawde taka niebylam bylam slaba ,zlekniona,balam sie przyszlosci bez niego uwazalam ze jest jak jest widocznie tak ma byc trzeba trwac bo dzieci bo samej ciezko.Teraz wiem ze warto bylo sie uwolnic ze warto bylo zaczac zycie na nowo mimo przeszkod dnia codziennego W dalszym ciagu niejest lekko ale juz niepatrze przerazona w przyszlosc hihi wogule niepatrze bedzie co ma byc a tylko odemnie zalezy jak naprawde bedzie Tego sie tu nauczylam nauczlam sie siebie Teraz wiem kim jestem!I wkonicu pokochalam siebie Walczcie kochani o siebie naprawde warto mimo przeszkod i ciaglych upadkow warto walczyc o siebie i swoje dzieci o ich lepsze jutro Pozdrawiam wszystkich watpiacych i trzymam kciuki o wasze lepsze jutro KTORE ZALEZY TYLKO OD WAS! _________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|