Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Asik35
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ja44

PostWysłany: Czw Maj 27, 2010 14:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Asik musisz zacząć się bronić przed straszeniem, wyzwiskami manipulacją..tego niestety nikt za Ciebie nie zrobi,a masz prawo wezwać policję w takich sytuacjach i małymi kroczkami odzyskiwać wiarę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Asik35

PostWysłany: Czw Maj 27, 2010 14:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dowody?..niestety ma pisałam w moim porzednim poscie ktory musiał zostac zamkniety poprzez kontrowersyjne wypowiedzi ...
Dowody w postaci róznych spraw związanych z tym co robiłam i chiała zataic potem brnełam daleko i coraz bardziej ,żałuje tego strasznie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Asik35

PostWysłany: Czw Maj 27, 2010 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie odpisuje dzisiaj na zadne e-semesy ,ale je czytam..teraz mam kolejnego:"i nie udawaj biednej bo jesteś zimna wyrachowana kur...."
Powrót do góry
ja44

PostWysłany: Czw Maj 27, 2010 16:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim razie Ty też masz dowody w postaci tych sms-ów.Nie daj się zastraszyć.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
pacmanka
Wolontariusz NL
Wolontariusz NL

PostWysłany: Czw Maj 27, 2010 23:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

są dowody czy ich nie ma, przemoc nie ma żadnego uspraiwdliwienia, nikt nie zasłużył na takie traktowanie, przecież to horror czytać od rana takie smsy a potem wysłuchiwać w domu takich rzeczy...Asik na co czekasz jeszcze...lepiej chyba nie będzie....jesteś silna ale ile jeszcze wytrzymasz... nie można dawać się tak traktować, to nieludzkie...
Powrót do góry
Asik35

PostWysłany: Pią Maj 28, 2010 12:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pacamanka,a co mam zrobić mam jakieś wyjście?....chciałabym moc spakowac sie,z corka i zaczac od nowa ...a jak wiadomo nie takie to proste jak wszystko w tym piep...życiu
Powrót do góry
rafik0674

PostWysłany: Pią Maj 28, 2010 17:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wytrzymałem 8 lat z przerwami straciłem wszystko firmę pracę itp
Powrót do góry
Asik35

PostWysłany: Sob Maj 29, 2010 23:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rafik trzymaj się wiem ,że ci trudno zwłaszcza ,że jesteś facetem tym bardziej ciężej ci o tym mówić.......chetnie posłuchałabym Twojej historii....pamietaj jesli nie masz ochoty opowiadac na forum jest jescze priv,ale uwalniaj sie i pisz...ja próbuje choc nie jest mi łatwo ,ale musze ,chce miec siłe walki wytrwałosci ,a gdzies zgubiłam po drodze swoją godność,kobiecoś
Powrót do góry
Asik35

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 10:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spałam dzisiaj na ziemi wygonił mnie poniewaz jak on to stwierdził ;;;tam jest moje miejsce i mam warowac"....
A wiecie za co ?..poniewaz chciał zaspokoic swoje potrzeby,ja nie pozwoliłam jednym z przyczyn było niespiace i krazace po mieszkaniu dziecki,kiedy powiedziałąm ,ze dziecko jest a on..mam to w dupie....
w tedy mnie nerwy poniosły i powiedziałam,że jak zwylkle , to za to terawiem , czeka mnie kara juz to wiem tylko nie wiem jeszcze jaka ,ale mi to obiecał,wiec ciekawe cóz za niespodzianka dzisiaj na mnie czeka...az z przyjemnoscia wraca sie do domu....
Powrót do góry
Echnaton
Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie czekaj na czas ostatecznego upodlenia, zasługujesz na uwagę, zasługujesz na szacunek, zasługujesz na miłośc, zasługujesz na przyjaźń, zasługujesz na nasze wsparcie...
Asik35

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 12:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jakie ja mam inne wyjście?..jakie?.....
Powrót do góry
pacmanka
Wolontariusz NL
Wolontariusz NL

PostWysłany: Nie Cze 06, 2010 14:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Asiku droga jedyne wyjście to odseparować się od niego...tylko to może ochronić Ciebie i córkę... wiem, że to tak łatwo sobie napisać, że to piekelnie trudne, że wydaje się wręcz niewyobrażalne... ale to jedyny krok jaki coś zmieni, wiem, że nie jest to proste, proste drogi jednak nie zawsze są skuteczne. Piszesz, że chciałabyś spakować się z córką i zacząć od nowa, mimo lęku, strachu, niezanej a zarazem trudnej drogi- zacznij od nowa! Samemu kroczyć tą drogą jest o wiele trudniej... Jakie są instytcje pomocowe w Twojej okolicy?
Powrót do góry
Asik35

PostWysłany: Sro Cze 09, 2010 9:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pacamanka ja jestem gotowa odejsć choc kocham go ..i pewnie gdzies w podswiadomosci zawsze jak bedzie rozpaczał i zatwierdzał mnie w fakcie jak to b.mnie kocha,i że nie moze beze mnie żyć...bedę się zastanawiąc ze moze faktycznie?...ale juz napewno nie dam mu szansy...ale to dopiero wtedy kiedy bede mogła jak to mowisz pacamanko odseparowac sie...a narazie jest jak jest...pacamanko pytasz jakie sa instytucje pomocowe..np.
Punkt Interwencji Kryzysowej
ul. Niedziałkowskiego 30
61-578 Poznań
tel. 061 835 48 65, 061 835 48 66 - całodobowo
e-mail: pik.poznan@neostrada.pl

ale co to ma za znaczenie...tyle osob potrzebuje pomocy ,tyle osob nie ma dachu nad głowa ..tyle osob jest w trudniejszej sytuacji...
Powrót do góry
Echnaton

PostWysłany: Sro Cze 09, 2010 9:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie ważne ile osób jest w potrzebie...nie jesteś od tego aby zbawiać świat ale aby zbawić siebie! To Ty potrzebujesz pomocy i tylko to jest ważne.
Asik35

PostWysłany: Sro Cze 09, 2010 10:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem Echnatonie potrzebuje pomocy jak kazdy tu z nas ,ale nikt mi jej nie da realia sa jakie sa...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: