|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
papillon
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 22:22 Temat postu: |
|
|
Nie, nie każde małżeństwo można uratować! Nie za wszelką cenę! Najważniejsza Olu jesteś TY i DZIECI. Wspaniale, że możesz dać im bezpieczny dom. Normalność. Maluchy mają cudowną, odważną mamę. Mamę, która o nie walczy. Podziwiam Cię Olu.
Ściskam
P.S.
Twój synek ma już nerwicę lękową. Oby w przyszłości to nie skończyło się dramatem. Oby. Biedne dziecko. Fajnie, że korzysta z pomocy psychologa.
Ech....."nóż się w kieszeni otwiera" jak słyszę co "tatuś" może zrobić własnym dzieciom  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 22:34 Temat postu: może to komuś się przyda, żeby nie wyważał otwartych drzw... |
|
|
zupełnie nie piszę o Tobie Olu
dzielę się swoimi przemyśleniami ze swojego życia, może komuś przydadzą się te moje myśli napisane po ponad 20-letnich staraniach o moje własne małżeństwo... _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
GUSIA
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 23:45 Temat postu: |
|
|
Podziwiam Twoją odwagę ja trochę dłużej jestem w takim samym związku ,tzn dłużej dawałam się mamić i czekałam na cud .Teraz już w cud nie wierzę życie jest zbyt krótkie aby marnować je czekaniem na zmiany które nie nadchodzą ,życie to nie film nic nie zmieni się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.Masz racje odchodząc ,ja też zrobię to samo nie wyobrażam sobie życia z nim pod jednym dachem .Jego nałóg to bagno ale on nie chce sam tonąć potrzebuje widzów na których będzie mógł wyładować swoją złość i obarczać winą za swój upadek. Bądź dumna z tego co robisz to właściwa droga . _________________ Dzisiaj jest pierwszy dzień reszty twojego życia |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|