Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mgrabas
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 13:13 Temat postu: |
|
|
 _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszcze
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 13:20 Temat postu: |
|
|
Amelko widzę, że z wywodów w Twoim temacie magrabas nie odczytał jednego TY PRZECIEŻ NIE MASZ ŚLUBU KOŚCIELNEGO czyli "co Bóg złączył człowiek niech nie rozdziela" nie dotyczy Ciebie
walcz dziewczyno o siebie samą...Bóg da Ci siłę, bo jak pisze Echnaton nawet kościół chroni przed przemocą....
dasz radę  _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 13:45 Temat postu: |
|
|
kaszcze napisał: | Amelko widzę, że z wywodów w Twoim temacie magrabas nie odczytał jednego TY PRZECIEŻ NIE MASZ ŚLUBU KOŚCIELNEGO czyli "co Bóg złączył człowiek niech nie rozdziela" nie dotyczy Ciebie
walcz dziewczyno o siebie samą...Bóg da Ci siłę, bo jak pisze Echnaton nawet kościół chroni przed przemocą....
dasz radę  |
doczytałem i myślę, że Amelka30 zaangażowała się w swoje małżeństwo bardziej niż nie jedna żona "mająca ślub kościelny"
wydaje mi się, że w jakimś stopniu rozumiem co teraz przeżywa, bo poniekąd ja też w podobny sposób czuję się w swojej osobistej sytuacji... _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Amelka30
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 21:27 Temat postu: |
|
|
Tak zaangażowałam sie aż za bardzo i jak widzę i słysze co niektóre żonki robią , mając ślub kościelny , to pytam siebie dlaczego ja potrafie być taka jak jestem , bo już dawno mogłam z tym skończyć albo co najmniej znaleźc sobie kochanka ale jestem jaka jestem ,,,o sobie myślę na końcu...
Może nie tu ale po drugiej stronie znajdę spokój i szczęście _________________ Każdemu postaram się doradzić i wesprzeć...ale wiem, że i tak z problemem zostajemy sami więc każdemu z Was życzę odwagi i sił by życie znów nabrało kolorów tęczy:)) |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 21:53 Temat postu: |
|
|
Amelka30 napisał: | Tak zaangażowałam sie aż za bardzo i jak widzę i słysze co niektóre żonki robią , mając ślub kościelny , to pytam siebie dlaczego ja potrafie być taka jak jestem , bo już dawno mogłam z tym skończyć albo co najmniej znaleźc sobie kochanka ale jestem jaka jestem ,,,o sobie myślę na końcu...
Może nie tu ale po drugiej stronie znajdę spokój i szczęście |
nie ma tak łatwo, tutaj każdy musi jeszcze wiele dobrego z siebie wykrzesać dla innych pozdrawiam Cię serdecznie _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Amelka30
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 22:11 Temat postu: |
|
|
Dam radę dla dzieci:)
Bo one na to zasługują , być może bez męża już ale musze być silna dla nich
Też pozdrawiam i życzę Ci też dużo sił  _________________ Każdemu postaram się doradzić i wesprzeć...ale wiem, że i tak z problemem zostajemy sami więc każdemu z Was życzę odwagi i sił by życie znów nabrało kolorów tęczy:)) |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 22:55 Temat postu: |
|
|
Dla Dzieci i Dla Siebie.
ktoś kiedyś zauważył taki sens.
Założmy jesteś bardzo bardzo głodna. Masz jedną bułkę. Jesteś razem z dzieckiem, które też jest bardzo głodne. Co zrobiszą z bułką.......
Warto podzielić na pół . Bo potrzebujesz sił aby móc pomóc dziecku. Ty sobie dasz radę dziecko raczej nie.
Oczywiście większość udzieli innej odpowiedzi. Sam takiej udzieliłem jednak po przemyśleniu zdanie j/w ma wielki sens.
pozdrawuan _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
|