Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaska-24
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 10:27 Temat postu: |
|
|
religia i myslenie o tym ze trafia do lepszego miejsca nie zastapi rodzinie bliskich nie zastapi dziecku ojca czy matki to jest straszne... teraz mozemy jedynie sie modlic zapalic znicze bo coz wiecej mozemy zrobic  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 23:46 Temat postu: |
|
|
witam
dawno was nie odwiedzalam to przez to ze czulam sie "bezpiecznie" dzis znow wpadlam w dolek juz tyle miesiecy minelo a ja dalej tkwie w miejscu... dostalam pismo z info o tym ze policja zakonczyla procedure niebieskiej karty i zastanawiam sie czy on tez zostal poinformowany znow zaczyna katowac mnie wiadomosciami znow meczy mnie psychicznie nie wiem co mam z tym zrobic myslalam ze to juz sie skonczy a tu zonk o wszystko ma do mnie pretensje a najlepszy byl tekst o tym ze bedzie walczyl o nasz zwiazek hmmm bo jak narazie to wciaz walczy ale ze mna musze poniesc konsekwencje tego ze nie chcialam z nim byc... troche mnie wystraszyl tym sms-em nie wiem co on sobie mysli czy to sie kiedys skonczy... napewno nie jesli sie nie odwaze i nie pojde dalej... musze w koncu zlozyc pozew o rozwod ale sie boje... przeraza mnie to co moze dziac sie w sadzie co on moze wymyslac... boje sie ze psychicznie tego nie zniose ale wiem ze to mnie nie minie  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Amelka30
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 9:56 Temat postu: |
|
|
Powrót do znanej samotności nie jest taki zły Smile, gorsza jest samotność przy kimś...-------- te Twoje słowa idealnie pasują też do mnie:(
Kasiu jestem z Tobą myślami i pisz tu jak najczęsciej...znajdziesz tutaj zrozumienie. I postaraj się być silna mimo wszystko _________________ Każdemu postaram się doradzić i wesprzeć...ale wiem, że i tak z problemem zostajemy sami więc każdemu z Was życzę odwagi i sił by życie znów nabrało kolorów tęczy:)) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 21:41 Temat postu: |
|
|
cześć kaska - 24 brakowało mi Twojej nutki...
"musze w koncu zlozyc pozew o rozwod ale sie boje... "
Ej...obiecywałaś być silna! Pamiętam co pisałaś. _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 21:48 Temat postu: |
|
|
dziekuje Amelko
te slowa pasuja do wielu... zagladam tu czesto czytam wasze posty ale nie zawsze mam ochote pisac... jest jak jest i wiem a nawet jestem pewna ze juz nic sie nie zmieni... moj niby maz bawi sie na calego no ale coz zawsze byl "kawalerem" ech szkoda na niego literek:)
Lulko pamietam co pisalam i staram sie jak tylko moge tylko czasem tak mnie dojedzie ze nie wiem sama co robic i co myslec ale powoli rozwiaze i te sprawe
narazie zajelam sie przetworami hi wszyscy sie smieja ze mnie ze tyle salatek narobilam tak jakbym sie do jakiejs wojny przygotowywala ale jak ja lubie cos robic hi a jeszcze bardziej zajadac;) a wlasnie apropo jedzenia dzis pycha sosik ktos ma ochotke?  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 22:32 Temat postu: |
|
|
zapasy żywnościowe jak to mówię zawsze wskazane zwłaszcza sałatki.
Odnośnie strategii przygotowań do bitew także ciekawy temat  _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 22:38 Temat postu: |
|
|
no to w razie wojenki z glodu nie padniemy a i jeszcze sasiedzi by sie najedli  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 22:44 Temat postu: |
|
|
 _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 22:47 Temat postu: |
|
|
To gdzie ta wyżerka? bo nie wiem kiedy wpadać... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 22:50 Temat postu: |
|
|
Echnatonie a u mnie tak mniej wiecej w polowie drogi miedzy warszawa a lublinem jesli dasz rade to mozesz nawet dzis wpasc  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 23:36 Temat postu: |
|
|
W połowie drogi? A ja myślałem, że pod jakimś dachem
Zresztą, boję się ciemności - czasy są niebezpieczne - po ulicach przechadzają się piękne i mądre kobiety, napadną i jak będę się bronic? Ja taki mały, maleńki.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 23:42 Temat postu: |
|
|
hahaha nie no pod dach cie zaprosze i nie masz sie czego bac pradu mi jeszcze nie odcieli swiatlo zaswiece  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 23:44 Temat postu: |
|
|
A to rozumiem, zaraz jadę  _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 23:46 Temat postu: |
|
|
hi to wstawiac juz wode na kawe ?  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 4:05 Temat postu: |
|
|
a ja?
Zazdroszczę Ci tych zdolności kulinarnych bo ja nie znoszę kuchni...
nigdy nie byłam w niej dłuzej niż musiałam.  _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
|