Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Elzbieta487
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 19:02 Temat postu: |
|
|
Zapisałam się na terapie w WOTUiW.ale jestem pełna obaw |
|
Powrót do góry |
|
 |
Odrodzona2009
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 20:40 Temat postu: |
|
|
A co to WOTUiW?
Po pierwsze super, brawo!
Po drugie - obaw ..o co? _________________ By zmienić złe zachowania potrzebna jest ich świadomość, poznanie nowych, a potem działanie. Nie zrażanie się niepowodzeniami - i DZIAŁANIE z uporem 'maniaka', jak dziecko, które uczy się chodzić z determinacją, wiarą i uporem, że w końcu się uda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
flowerek
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 21:06 Temat postu: |
|
|
Wojewódzki Terapii Uzależnienia i Współuzależnienia.
Dojeżdzałam do takiego ośrodka na terapię.Bardzo dobrzy specjaliści z certyfikatami, byłam bardzo zadowolona.Niestety z powodu dużej odległości i kłopotów z dojazdem zrezygnowałam z tego ośrodka.
Elu, nie masz się czego bać.Wiem,że to trudna decyzja ale i jednocześnie bardzo dobra decyzja.Gratuluję odwagi.
Buziaki |
|
Powrót do góry |
|
 |
heka
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 21:59 Temat postu: |
|
|
Elu ,super!!! gratuluję.Nie ma się czego bać.tam są ludzie ktorzy ci pomogą,nie będą ranić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 17:18 Temat postu: |
|
|
Terapia jeszcze nikomu nie zaszkodziła, chociaż wielu uratowała i pozwoliła na wejście w inny etap swego życia.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elzbieta487
|
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 8:37 Temat postu: |
|
|
Obawiam się,bo często mimo terapii bywa bardzo ciężko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elzbieta487
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 20:59 Temat postu: |
|
|
Narazie polubił mnie smutek.Chyba też go polubiłam,bo każdy uśmiech wywołuje u mnie wyrzuty.W ydaje mi się,że nie mam do tego prawa,bo się nie spełniłam.Nie tak wobrażałam sobie życie w młodości.[/list] |
|
Powrót do góry |
|
 |
iza1973
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 11:22 Temat postu: |
|
|
Droga Elu!
Ktoz z nas nie teskni za tym , by moc miec taka wladze i cofnac czas ... nie majac takiej mozloiwosci zostaje nam tylko jedno ... tak przezyc reszte zycia ,by juz nie zalowac ... nie wracac do tego co bylo ... kazdy ma przygnebiajace mysli ... juz wiele razy kombinowalam jak odebrac sobie zycie ...jednak totalny brak odwagi mnie powstrzymywal ... miewalam tez mysli ,ze jak bym zachorowala na raka nie podjelabym leczenia ... wiem jak jest Ci ciezko i nie boj sie usmiechac ... pamietaj masz do tego prawo tak jak do tego by byc szczesliwa ...
Pozdrawiam Iza |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elzbieta487
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 23:56 Temat postu: |
|
|
Czasem wracają wspomnienia o sprawach,o ktorych pisałam na początku i wtedy chce się wyć.Żeby ojciec czuł się chociaż współwinny,byłoby być może lżej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elzbieta487
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 23:35 Temat postu: |
|
|
Serce mi sie dzisiaj rozrywa.Jak cierpią dzieci,gdy nie mają odpowiedniego wsparcia w rodzinie.Gdy zawodzi głowa rodziny.Ale myśli biegną ciągle do żródła tzn.do mojej"ostromęckiej "rodziny.Dzisiaj to mogę im życzyć,żeby spotkały ich tragedie życiowe,nie mniejszego kalibru niż moje.Bo jaka może być moja wina względem nich .Chyba to,że się urodziłam,a przecież nikt na świat się nie prosi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|