Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bj32
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 21:50 Temat postu: Chciałam sie przywitać... |
|
|
Z pewną taką nieśmiałością...
Sama nie mam problemów z przemocą, natomiast jestem adminem na forum, gdzie zdarzają się takie przypadki. Rzadko [albo rzadko się dziewczyny przyznają], ale generalnie tematyka nieco inna.
O tym forum i jego Organizatorach wyczytałam sobie jeszcze przed wakacjami w metrze i nawiązałam tajemny kontakt. No i wreszcie zdecydowałam się przywitać.
Brak czasu nie pozwala mi na intensywne uczestnictwo, a i tematyka nie jest bezpośrednio mnie dotycząca, jednakowoż mam nadzieję, ze kiedyś się na coś przydam:) A i - jeśli zajdzie taka potrzeba - moje dziewczyny będą mogły skorzystać z Waszego wsparcia.
Pozdrawiam.
Blanka |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 23:05 Temat postu: |
|
|
Witaj Serdeczne Blanka
Świetnie, że znalazłaś chwilkę aby napisać tutaj. Z całą pewnością kontakt zostanie podtrzymany
pozdrawiam
Tomasz _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 0:18 Temat postu: |
|
|
Witaj, to forum jest dla takich, którzy są świadkami, ofiarami i sprawcami przemocy, którzy stykają się z przemocą przy wielu okazjach, ale potrzebujemy także takich osób, które wspólnie będą starły się nieść kaganek pomocy. Im więcej tych chętnych do pomocy tym łatwiej i sprawniej możemy zagospodarować przestrzeń wolna od przemocy. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
bj32
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 0:25 Temat postu: |
|
|
Echnaton napisał: | nieść kaganek pomocy. Im więcej tych chętnych do pomocy tym łatwiej i sprawniej możemy zagospodarować przestrzeń wolna od przemocy. |
Może na codzień w nieco innym kierunku, ale właśnie pomocą się zajmuję. Dlatego też nawiązanie kontaktów i tutaj jest dla mnie istotne.
Moje dziewczyny rzadko mają problemy z przemocą, szczególnie fizyczną, a czasami nie zdają sobie sprawy, albo nie chcą o tym mówić... Ale o pewnych sprawach wiem. W dodatku mają do mnie na tyle zaufanie, że jest spora szansa, że dadzą sobie pomóc. Jeśli w ogóle cokolwiek zaczną.
Przemoc to nie jest jedyny problem, niestety... Ale jeden z trudniejszych. O tym ciągle za mało się mówi. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 0:27 Temat postu: |
|
|
Powiem a raczej napiszę Wam w sekrecie, że Blanka dokonuje takiej magii w pomocy, że tylko brać przykład. Osobiście Cieszę się, że jest tutaj z nami. Jest to osoba o Wielkim Sercu _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
bj32
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 0:30 Temat postu: |
|
|
A tam zaraz magii... Zabrakło chętnych, to kontynuuję dzieło poprzedniczek. Może trochę usprawnione i bardziej zorganizowane, ale cuda to to nie są. Do cudów muszę jeszcze trochę poćwiczyć
Niemniej dziękuję za tak uprzejme słowa:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia1975
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 21:37 Temat postu: |
|
|
Czasami jeden gest jest wiecej wart niz tusia slow..................................... |
|
Powrót do góry |
|
 |
bj32
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 21:45 Temat postu: :) |
|
|
A teraz jest akcja dniodzieckowa. Nie biorę czynnego udziału jako koordynator, ale jestem. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 21:51 Temat postu: |
|
|
Witaj Witaj ))))) _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 9:32 Temat postu: |
|
|
Dawno Cię nie było, jakby wyczerpał się zasób pomysłów na pomoc, ale witaj! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 10:24 Temat postu: |
|
|
cześć Bj32.
Nie wierz Echnatonowi - Sam ma tyle pomysłów że trudno za nim nadążyć.
Jak jest dobra wola i chęć pomocy to i pomysły są!  _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 20:52 Temat postu: |
|
|
 _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mikam
|
Wysłany: Wto Sty 17, 2012 11:29 Temat postu: |
|
|
Ja również chcę się przywitać. W prawdzie również nie miałam za wiele z przemocą, ale od jakiegoś czasu zostałam włączona do pracy w Zespole Interdyscyplinarnym i również wnikliwie zgłębiam te tematykę. I właśnie tak zgłębiając natrafiłam na WAS. Mam nadzieję, dzięki Wam pomagać innym.
Nie znalazłam innego miejsca, w którym bym mogła się przedstawić i przywitać. Uważam, że w dobrym tonie, zwłaszcza na takim forum, jest napisać z kim inni mają do czynienia. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 20:35 Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2012 0:03 Temat postu: |
|
|
Witamy specjalistę pracującego w Zespole Interdyscyplinarnym! Rośnie nam grono fachowców! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|