Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ginące dokumenty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MMalgorzata

PostWysłany: Czw Lip 28, 2011 12:08    Temat postu: ginące dokumenty Odpowiedz z cytatem

Co można zrobić jeśli z domu zginą akty zgonu ojca, rachunki za pogrzeb i za miejsce na cmentarzu. Dokumenty były w jednym miejscu, nigdzie nie przekładane.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Lulka

PostWysłany: Pią Lip 29, 2011 8:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mimo wszystko poszukać w innym.

— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html
Powrót do góry
mala5

PostWysłany: Sob Lip 30, 2011 8:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oswajaj swoje lęki. Dokumenty można odtworzyć. Nikt nie ma prawa Cię osaczać i kontrolować. To od Ciebie zależy jak się będziesz czuła. Całe życie nie możesz się bać. Zajmij się pracą, przyjaciółmi, szukaniem i rozwijaniem swoich hobby. Lęk będzie ale oswojony już tak nie boli.
MMalgorzata

PostWysłany: Nie Lip 31, 2011 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mala5, nie odpowiedziałam wcześniej, bo było mi ciężko. Teraz przemyślałam sobie parę spraw i doszłam do wniosku, że masz rację. Trzeba zająć się wszystkim innym co nie jest związane z przeszłością. To od nas zależy jak będziemy się czuli. W końcu jesteśmy tym, czym są nasze myśli. Dziękuję za Twój wpis.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: