Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paskowana
|
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 21:37 Temat postu: Co Wam dziś sprawiło radość? |
|
|
Zakładam ten temat, ponieważ chcę siebie zmotywować do takowych przemyśleń każdego dnia. Myślę, że pomoże mi to dostrzec, że nie wszystko, co mnie dotyczy to zło - choć tak obecnie wszystko odbieram.
Co mi dziś sprawiło radość - udało mi się przeczytać 10 stron książki, którą bardzo chciałam (i nadal chcę) przeczytać, jednak z powodu sytuacji - nie potrafię się w ogóle skupić na niczym. Może błahe, ale jednak jakiś sukces  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 10:03 Temat postu: |
|
|
Ponieważ zapycham na dwa etaty to z drugiego wracam na ogół z nosem w ziemi..i okazuje się że dobrze czasami, bo wczoraj wracając znalazłam zmiętolone 80 zł i nawet mnie to ucieszyło chociaż pełni szczęścia nie odczuwam. z prostej przyczyny: na ogół biedacy gubią lub dzieci.Szkoda,że nie były podpisane adresem...wtedy bym była naprawdę zadowolona. _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
ja44
|
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 19:07 Temat postu: |
|
|
Po bardzo stresującym ciężkim dniu mogę wypić sobie gorące słodziutkie kakao  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 23:49 Temat postu: |
|
|
Trochę późno, ale tez bym usiadł, poczuł ciepło i zapach jesiennego wieczoru toczącego bój z nocą o prawo do zjednywania naszych dusz... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sabine
|
Wysłany: Nie Lis 20, 2011 1:40 Temat postu: |
|
|
Mnie cieszy to, że mieszkam we własnym mieszkaniu i mam je oraz siebie za co utrzymać. Cieszy mnie także to, że niektórzy ludzie zmienili o mnie zdanie i bardziej życzliwie mnie traktują. Do pełni szczęścia brakuje mi już tylko szczupłej sylwetki, ale niebawem zabiorę się i do realizacji także i tego celu. _________________ "Kto pokonał samego siebie, jest największym zwycięzcą" |
|
Powrót do góry |
|
 |
nika14
|
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 18:20 Temat postu: |
|
|
Ale fajny pomysł z tym pytaniem, napiszę je na karteczce i przyczepię do piżamy albo położę na poduszce, abym mogła na drugi dzień mieć dobrą odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ja44
|
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 11:44 Temat postu: |
|
|
...wiadomość o spotkaniu z Gigi w niedalekiej przyszłości  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nika14
|
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 17:19 Temat postu: |
|
|
ale napisałam .... jakby w nocy miało mnie spoykać coś fajnego.. chodziło o to, aby wieczorem móc sobie na to pytanie odpowiedzieć i w dodatku mieć co odpowiedzieć... dziś w końcu dobrze manewrowałam na wstecznym |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 21:29 Temat postu: |
|
|
i o to chodzi.
pozdrawiam
Tomasz _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paskowana
|
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 8:01 Temat postu: |
|
|
nie wiem, czy to przez leki psychotropowe, które kazano mi zażywać, czy taki mechanizm obronny mojego organizmu - trudności sprawia mi myślenie, czucie - a co najbardziej mi się nie podoba - cieszenie się, że powolutku wstaję na nogi, cieszenie się drobnostkami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Potfur
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 17:14 Temat postu: |
|
|
Świetny pomysł
Ja dziś w pracy widziałam stareńkiego pana konserwatora zasuwającego na paleciaku jak na hulajnodze. Pomyślałam wtedy, że starość, której tak bardzo się boję, może wcale nie jest skutkiem upływu czasu, a stanem umysłu, przed którym można się obronić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ja44
|
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 12:33 Temat postu: |
|
|
Zostałam znowu babcią!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
heka
|
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 19:37 Temat postu: |
|
|
gratulacje
ja też miesiąc temu i to po raz .......piąty  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 9:39 Temat postu: |
|
|
No dziewczyny!!!
Serdeczne gratulacje i wiele szczęścia dla wnuków.Miłości i powodzenia w życiu.Niech im przydarzy się wszystko co dobre i mądre. _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paskowana
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 20:22 Temat postu: |
|
|
pozwoliłam sobie na egoizm i zajęcie się tylko sobą i czuję się dobrze, poza jednym szczegółem - mam taki brzuch wielki, że nie dosięgam do stóp i nie mogę sobie pomalować paznokcie!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|