Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 1:23 Temat postu: |
|
|
nie .
Choc jeśli ktoś ma ochotę propogowac forum to by było super .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 8:36 Temat postu: |
|
|
Wydaje się, ze najlepszą formą propagownaia jest internet, bo tutaj forum działa! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kidprotect.pl
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:49 Temat postu: |
|
|
Oprócz ofiar są osoby, które zaglądają tu, bo 1. chcą pomagać. 2. są specjalistami 3. są pasjonatami. Oczywista, że wykorzystywanie osób szukających tu pomocy byłoby niestosowne. A jednocześnie śmiem podejrzewać, iż to właśnie te osoby, gdy uzyskają pomoc, same, z własnej woli i inicjatywy (i w tym tkwi sedno) stają się ambasadorami forum. Oczywiście, promowanie online ma sens. Pomysł ulotek nie był mój, aczkolwiek był dobry. Jedno drugiego nie wyklucza  _________________ Fundacja Kidprotect.pl
www.kidprotect.pl www.stoppedofilom.pl
www.bezpiecznyinternet.org |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 14:58 Temat postu: |
|
|
Ty chyba spełniasz te wszystkie punkty od 1 do 3? Więc bardzo liczymy na Twoja pomoc i rozruszanie NL....Nawet informację na Kidprotect należałoby zmienić bo...zapomina o forum, a wydaje się, zę forum jest najważniejsze. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 1:06 Temat postu: |
|
|
w planach jest zapawne baner wykonany w technice flash ale to tak na dobry początek .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kidprotect.pl
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 12:41 Temat postu: |
|
|
na Kidprotect.pl promujemy forum kidprotectowe Niemniej nie widzę przeszkód, by uzytkownik naszego forum, po zapytaniu się moderatora umieścił w podpisie link lub baner forum NL i poprzez swoją merytoryczną aktywność przy okazji promował to właśnie forum. _________________ Fundacja Kidprotect.pl
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 16:13 Temat postu: |
|
|
Czyli zapraszasz mnie do większej aktywności? Może skorzystam....bywam uparty.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kidprotect.pl
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 14:31 Temat postu: |
|
|
Zauważyłeś? Już tam jestem! I propaguje...może potrzebny taki łącznik miedzy dwoma tematami mającymi pokrewne a czasami wspólne dróżki.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kidprotect.pl
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2008 10:57 Temat postu: |
|
|
Z racji prowadzonej działalności, tematyki obu forów, sądziłem, że mam do czynienia z osobą poważną. Na żadnym forum nie jest akceptowane zakładanie nicka z reklamą ani tym bardziej dopisywanie się na siłę do każdego postu, nawet gdy nie ma się nic do powiedzenia, po to tylko, by umieścić reklamę. Powiadają "daj palec, odgryzą rękę". Przykro mi, ale na takie zagrywki nie pozwolę. Co zapewne zauważyłeś. _________________ Fundacja Kidprotect.pl
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sty 27, 2008 12:05 Temat postu: |
|
|
Powiadasz na siłę? Tez bym tak powiedział, dopisujesz sie w tylu miejscach i jeszcze nawet nic rozsądnego nie powiedziałeś. Mimo, ze otrzymałem sygnały na priw, ze nie wiadomo o co chodzi w Twoich wypowiedziach i ku czemu zmierzają. Nikt Cię jednak nie wyrzucił, nikt publicznie nie ocenił, nie nazywał rzeczy po imieniu....Widocznie tolerancja na tym forum jest większa albo...To Twoja osoba? Obnosisz się jak guru, więc co niektórym miękną nogi przy Tobie i dlatego pozwalają na więcej? Może, to nieważne, ale nie lubię gdy ktoś posiada monopol na wiedzę i wie nawet co ja myślę, jak myślę i dlaczego...Może warto spojrzeć z nadzieją w lustro i odpowiedzieć sobie na pytanie - czy rzeczywiście chcę komuś pomóc czy też pomagam tylko sobie? Pozdrawiam. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 0:27 Temat postu: |
|
|
pozwolicie że jeszcze nie zajmę w tej kwesti stanowiska . Po prostu brak mi słów i ciężko zrozumiec .
Lecz co mnie dziwni nieco pozowlicie że posłuże się cytatem
Cytat: | ...Na żadnym forum nie jest akceptowane zakładanie nicka z reklamą... |
Jakoś bym to postanowił przemyślec . Nie kometowac tylko wystarczy przemyślec . Na spokojnie podkreślam bez emocji przemyślec .
----------------------------------------------------------------------------------
Konto Użytkownika Kidprotect.pl na właśną prośbę zostało zablokowane .
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 1:21 Temat postu: |
|
|
pyatnie jak pozystac sponsora np na kampanię reklamową pod dowolną postacią ... ?
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 21:14 Temat postu: |
|
|
Słyszałeś o Twardowskim? Podpisał pakt z diabłem, ale to chyba nie jest dobry sponsor...Kiedyś brałem pieniądze na ulotki z browaru, parzyły mnie w ręce bo wiedziałem, że jednak promuję alkohol...Nie każdy może być dobrym sponsorem  _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 1:32 Temat postu: |
|
|
nio cieżko z tą kwestią . Lecz może się w końcu uda .
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
|