Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Barbarapomoc
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:11 Temat postu: |
|
|
napisalam Nika do Ciebie na prywatna to bardziej skomplikowane |
|
Powrót do góry |
|
 |
nika14
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:12 Temat postu: |
|
|
Nie pokazuj że udało mu się Ciebie zastraszyć,ale bądź też spokojna i podejmij decyzję o ośrodku,zadzwoń tam, nic już się nie zmieni ,będzie naprawdę gorzej ,odkładanie tego w czasie działa tylko na szkodę dla dziecka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbarapomoc
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:13 Temat postu: |
|
|
musze ostroznie dzialac on teraz bedzie wiecej w domu ciezej bedzie mi co kolwiek zrobic, staram sie nie pokazywac po sobie strachu, staram sie byc stanowcza ale tez nie chce go bardziej nakrecac |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbarapomoc
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:19 Temat postu: |
|
|
wczoraj zrobilam wlasnie nastepny krok nie wiem czy dobrze czy zle ale nie doczytalam gdy jechalam na obdukcje wszystkich Waszych propozycji |
|
Powrót do góry |
|
 |
nika14
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:23 Temat postu: |
|
|
Tam uzyskasz wszelką pomoc prawną, sama tu niczego nie osiagniesz, myślę że i tak ta decyzja Cię nie ominie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbarapomoc
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:26 Temat postu: |
|
|
nika14 napisał: | Tam uzyskasz wszelką pomoc prawną, sama tu niczego nie osiagniesz, myślę że i tak ta decyzja Cię nie ominie. |
pewnie masz racje ale jak wyjsc z domu w tych okolicznosciach i to razem z dzieckiem , co powinnam zrobic gdy on mi nie pozwoli wyjsc z dzieckiem nawet na spacer? A na to sie zanosi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbarapomoc
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:28 Temat postu: |
|
|
pojde do pracy on mnie nie wpusci co wtedy zrobie, jak odzyskac wtedy dziecko? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbarapomoc
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:30 Temat postu: |
|
|
taki natlok mysli, nie moge sobie poradzic , glowa robi sie coraz ciezsza |
|
Powrót do góry |
|
 |
heka
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:31 Temat postu: |
|
|
Barbarapomoc napisał: | nika14 napisał: | Tam uzyskasz wszelką pomoc prawną, sama tu niczego nie osiagniesz, myślę że i tak ta decyzja Cię nie ominie. |
pewnie masz racje ale jak wyjsc z domu w tych okolicznosciach i to razem z dzieckiem , co powinnam zrobic gdy on mi nie pozwoli wyjsc z dzieckiem nawet na spacer? A na to sie zanosi. |
Musisz być sprytna.W kieszeni, ,w torebce ,pod ubraniem ,"za pazuchą " powoli powynosić najpotrzebniejsze rzeczy,ale tylko niezbędne i gdzieś ,u kogoś przetrzymać .Przyjdzie taki moment,że jego nie będzie w domu wtedy wyjdziesz z dzieckiem i tyle cię widział |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbarapomoc
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:37 Temat postu: |
|
|
heka napisał: |
Musisz być sprytna.W kieszeni, ,w torebce ,pod ubraniem ,"za pazuchą " powoli powynosić najpotrzebniejsze rzeczy,ale tylko niezbędne i gdzieś ,u kogoś przetrzymać .Przyjdzie taki moment,że jego nie będzie w domu wtedy wyjdziesz z dzieckiem i tyle cię widział |
dzieki i tak zrobie jesli chodzi o rzeczy |
|
Powrót do góry |
|
 |
heka
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:38 Temat postu: |
|
|
pamiętaj o dokumentach te są najważniejsze.Wynieś i ukryj w bezpiecznym miejscu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbarapomoc
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:40 Temat postu: |
|
|
i wlasnie chodzi mi o prace, ktora jest bardzo wazna w tych okolicznosciach nie moge jej stracic |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbarapomoc
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:50 Temat postu: |
|
|
napisalam do Was prywatnie wyjasniajac poszczegolne sprawy dalam opcje zapisz i nie jestem pewna czy otrzymalyscie te zapisy |
|
Powrót do góry |
|
 |
heka
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:51 Temat postu: |
|
|
ja nie dostałam |
|
Powrót do góry |
|
 |
nika14
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 0:53 Temat postu: |
|
|
Przecież tam mieszkasz są świadkowie,tam jest Twoje dziecko i rzeczy,teraz to już będziesz musiała wzywać policję, aby cię wpuścił, masz notatkę o pobiciu, jesteś wiarygodna. On nie ma prawa izolować Cię od dziecka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|