|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marta 25
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 10:00 Temat postu: |
|
|
o w tym wątku sednem jest prawo każdego człowieka do swoich praw i do ponoszenia konsekwencji za swoje wybory, a także temat możliwości funkcjonowania jak człowiek w sytuacji gdy ktoś, kto ma władzę, nie uznaje tych praw i je depcze - chciałbym żeby w tym wątku skupić się na tym
........... oki, ..
lecz o tym wlasnie rozmawiamy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 10:03 Temat postu: |
|
|
ja na pytanie czy życzę sobie przyjąć księdza, opowiedziałem krótko - nie, dziękuję.
oczywiście wiem, że z tego powodu krzywo na mnie patrzą, osądzają, a nawet karzą mnie za to, ale to ich problem i ich wolność, oni kiedyś przekonają się kto miał słuszność, a kto nie miał, ja dla nich jestem życzliwy, bo żyję według własnych standardów, według własnych wartości, które mówią żeby za zło odpłacać dobrem itd. (jestem chrześcijaninem)
Cytat: | BOg rowneiz mial wybor. Mogl sie zaprzyjaznic z ludzmi, zyc miedzy nimi .Wybral wladze , kontrole i kare. . Czyzby obawial sie o swoj wizerunek? bal sie, ze jest nie dosc doskonaly aby czlowiek go szanowal bez lęku przed kara? |
widzę, że w ogóle nie znasz Boga i masz całkowicie błędne o Nim zdanie, ale to znów temat bardziej nadający się na forum np. odwyk.com niż na forum NL  _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta 25
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 10:22 Temat postu: |
|
|
no pewnie, ze nie znam Boga. Znam jedynie stary i nowy Testament czyli zbior ludzkich swiadectw o nim napisanych przez ludzi. Znam bo czytalam.
Ostatnio zmieniony przez marta 25 dnia Nie Sty 08, 2012 10:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 10:24 Temat postu: |
|
|
dobrego dnia Ci życzę _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta 25
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 11:02 Temat postu: |
|
|
Dziekuje za link Twojego bloga.
7777777blog . Veni , vidi . Bez vici. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 11:15 Temat postu: |
|
|
Velcome!
apropos postawy wobec przemocy - http://www.odwyk.com/?p=episode&e=1364 - do refleksji _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|