|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
basia5
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 22:13 Temat postu: |
|
|
Witam sledze Twoje wpisy od jakiegos czasu i z calego serca zycze Ci sily bo to jest najwazniejsze |
|
Powrót do góry |
|
|
moniek143
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 20:16 Temat postu: |
|
|
Dziękuję.
Właśnie siły i wytrwałości mi trzeba...
To ciągłe pranie mózgu.. _________________ "...podaruj uśmiech swój, tym których napotkałeś na jawie i w swym śnie, a może ktoś skazany na samotność, ogrzeje się twym ciepłem, zapomni o kłopotach... " |
|
Powrót do góry |
|
|
moniek143
|
Wysłany: Wto Mar 13, 2012 12:07 Temat postu: |
|
|
Jestem w Polsce. Mąż przegiął i wczoraj powiedziałam mu, że mam tego dość, że nie mam zamiaru się dłużej męczyć... Przyjął to spokojnie.
Jutro mamy samolot, więc wydzwania, pisze pytając czy polecę z nim. Oczywiście obiecuje, że się zmieni, poprawi, że będzie wszystko dobrze, że prosi tylko o rok. A ja mam już taką zrazę, że uważam iż to bez sensu.
Wszystko zostało w Irlandii...Niby obiecał, że odeśle, ale nie wiadomo jak szybko. A ja nie wzięłam za wiele ubrań, bo w końcu tylko tydzień miałam tu spędzić. Ubrania, dokumenty,praca itd. Wszystko na opak...
Mam totalny mętlik w głowie. A jestem na 90% pewna, że obiecuje gruszki na wierzbie... Nie zniósłby mojej opryskliwości nawet i nie przyjąłby warunków, bo miałabym takie. _________________ "...podaruj uśmiech swój, tym których napotkałeś na jawie i w swym śnie, a może ktoś skazany na samotność, ogrzeje się twym ciepłem, zapomni o kłopotach... " |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|