Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 11:53 Temat postu: W sprawie ankiety... |
|
|
9 głosów? Czyli zapotrzebowanie na nasze otwarcie na świat jest aż tak ogromne??? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 11:58 Temat postu: |
|
|
dziewięc na ankiecie . Lecz poza ankietą także prowadziłem rozpytanie wśród psychologów , pedagogów , pracowników socjalnych .
Ponadto pomoc musi byc łatwo dostępna , aby przeczytał sobie każdy .
Wypowiedzic się i tak nie można bez zarejestrowania .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 14:46 Temat postu: |
|
|
Nie chodzi mi o to kogo pytałeś ale 9 osób to można przeprowadzić taka ankietę we Włoszczowej - nie obrażając Włoszczowy ale nie w Polsce:)
Wrzuć ankietę w Onecie czy na WP a okaże się, że na bzeznadziejny temat wypowie sie 70 tys. uczestników.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 15:44 Temat postu: |
|
|
onet to komercja nie obrażając nikogo i niczego . Wiele medialnego szumu a tak naprawdę to jaki jest korzysc dla osoby poszukujacej wsparcia , pomocy ? w/g mnie szkoda słów naprawdę .
o wp mam dobre zdanie , wiele razem udało sie zwojowac , także są otwarci na róznorakie pomysły .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 15:45 Temat postu: |
|
|
Ależ ja nie pytałem o intencje tylko - jak sie to ma do 70000 na Onecie czy WP te nasze 9 głosów na całą Polskę??? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 15:47 Temat postu: |
|
|
może inaczej postaw sobie pytanie ile osób w Polsce wie o istnieniu Niebieskiej Linii a ile z tego wie o istnieniu forum ?
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 15:51 Temat postu: |
|
|
Pytanie bez odpowiedzi...Wiele osób słyszało o Niebieskiej Linii, chociaż wielu też nie słyszało...Niektórzy mylą ja nawet z Błękitną Linią...moze o to chodziło z ta Błękitną?
A jak Ci podobają sie moje poczynania na zaprzyjaźnionym forum i reklama naszego forum....? Mówię o tym forum coraz wiecej jak o swoim i nawet tak myślę...To chyba dobrze, identyfikacja to ważna sprawa.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 15:54 Temat postu: |
|
|
Mam do Ciebie problem, chciałbym abyśmy mogli wpisać coś w stylu - przyjaciel NL, albo wolontariusz NL, albo Starżnik NL, albo coś w tym stylu...I pamiętałeś o skrzynkach? Tez coś takiego zgłaszałem, skrzynki z domeny NL dla profesjonalistów chcących pomagać i pracować na forum... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 15:57 Temat postu: |
|
|
opowiadałem Ci jak wpiołem w klapę znaczek NL i jaka była rekacja ? jak nie to powróce do tematu na chwilkę .
Normalnie wiele osób pytało się co to jest , nawet jedna osoba na poważnie pomyślała że jestem jakimś zwolenikiem liturgicznym .
odpwiadałem po prostu Niebieska Linia i na tym pytania sie zakonczyły . Jestem przekonany że samo słowo nic im nie powiedziało ale wstydzili się zapytac o to . W sumie większośc z tych osób mam obowiązek wiedziec z racji wykonywanego zawodu -co to jest i z czym się to je ale po prostu sie wstydzili . A ja nie miałem zamairu tłumaczyc bo i po co .
tak apropo cały czas jest wpięty .
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sty 27, 2008 0:00 Temat postu: |
|
|
Dziwne to Twoje środowisko, ja chodzę z takim znaczkiem już...no kilka lat a nikt nie pytał...co najwyżej czy nalezę do NL... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|