Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 11:01 Temat postu: |
|
|
Witam Wszystkich Nowych jak i Stałych Użytkowników Forum
pozdrawiam serdecznie _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łucja J
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 7:43 Temat postu: |
|
|
Pozwólcie, że przy Was pobędę. Mam za sobą długą życiową drogę, wiele podobnych do uczestników forum doświadczeń, ale teraz uważam się za szczęśliwą osobę i chętnie przekażę dalej to, co kiedyś otrzymałam od dobrych ludzi - wsparcie i wiarę, że zawsze może być lepiej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marianna
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 14:20 Temat postu: |
|
|
Łucja J napisał: | Pozwólcie, że przy Was pobędę. Mam za sobą długą życiową drogę, wiele podobnych do uczestników forum doświadczeń, ale teraz uważam się za szczęśliwą osobę i chętnie przekażę dalej to, co kiedyś otrzymałam od dobrych ludzi - wsparcie i wiarę, że zawsze może być lepiej. |
Chętnie myślę skorzystamy  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 12:23 Temat postu: |
|
|
Witaj Łucja _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
bigbabs
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 0:02 Temat postu: |
|
|
Mam 32 lata, dwójkę małych dzieci, mieszkam za granicą. W sierpniu zeszłego roku uciekliśmy od męża. Jeszcze nie miałam okazji zasmakować "normalności" ponieważ mąż codziennie przyjeżdża widywać dzieci, a to tylko pretekst by dalej powodować chaos w naszym życiu i wykańczać mnie psychicznie. Czuję się pozbawiona kontroli i zupełnie wypalona.
Za kilka tyg. rusza nasz rozwód.
Cieszę się, że znalazłam to miejsce.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Uczestników. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agat27
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 1:47 Temat postu: |
|
|
witam po sporej przerwie...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 16:44 Temat postu: |
|
|
Witajcie! Ciesze się, że to forum spełnia tak wielką rolę i stara się oddziaływać nie tylko w warszawie ale i w Polsce a nawet ...wszędzie tam gdzie sa potrzebujący i oczekujący naszej pomocy.
Witaj bigbabs, jeśli w czymś bylibyśmy pomocni to jesteśmy do twojej dyspozycji, jeśli nie potrzebujesz w tej chwili pomocy to...czytaj, poznawaj, zbieraj fakty, które będą Ci przydatne do rozwiązania Twojej własnej sytuacji. Jak będziesz gotowa to...opowiedz nam o sobie. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kejtusik
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 16:50 Temat postu: |
|
|
ojej, aja dopiero zauważyłam ten temat
Mam na imie Kasia, mam 33 lata, dwoje dzieci, jestem ofiarą przemocy, aktywnie walczę o swoje dobro, mam nadzieje, że juz niedługo będe "wolna"
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 20:00 Temat postu: |
|
|
Witajcie Witajcie _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszcze
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 22:10 Temat postu: |
|
|
i ja wszystkich witam serdecznie... tak sobie siedze wieczorkiem i przypomniało mi się to forum...to ono dało mi wsparcie w najtrudniejszym dla mnie czasie...
nie wiem ile osób korzysta z możliwości terapii jakim jest to forum...ale ja jeszcze raz chce wołać do wszystkich Z PRZEMOCĄ MOŻNA WYGRAĆ!!!! JEST TO TRUDNE ALE MOŻLIWE!!! a to taka moja wieczorna refleksja ....
ŻYCIE MAM JEDNO I NIE POZWOLĘ NIKOMU GO ZNISZCZYĆ....ŻYCIE TO NAJCENNIEJSZY DAR...CHROŃMY JE I PIELĘGNUJMY, BO ŻYCIE MA SENS...SENSEM ŻYCIA JEST TYLKO TWOJE ISTNIENIE...ZADBAJ O SIEBIE...BĄDŹ BEZPIECZNY...
POZDRAWIAM SERDECZNIE.... _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
stok
|
Wysłany: Pią Sie 03, 2012 10:33 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich serdecznie !!!
Kasiu podzielam Twoje zdanie . Mamy jedno i jedyne Życie i nikt nie ma prawa Nam jego niszczyć . Nigdy nie jest za późno by wyjść z przemocy .
Kasiu pamiętam jak pisałyśmy razem o tym czego doświadczyłyśmy . Pamiętam , jak zazdrościłam Tobie siły , wykształcenia ( była wtedy w klasie maturalnej mimo wieku dojrzałego . Obecnie zaliczyłam dwa lata studiów , prawie dwa ) . Podobnie jak Ty wchodziłam tutaj by czytać posty , które dawały mi siłę by przetrwać te trudne chwile ...Kocham Moje Cudowne Życie , które dopiero teraz zaczynam poznawać . Zaczynam cieszyć się każdym dniem i chwilką która jest mi dana . Dzięki Osobom takim jak Wy było mi łatwiej . Nie ukrywam pomogło mi bardzo dużo osób , obcych osób . Moja rodzina i pseudo- przyjaciele potrafili mnie tylko pouczać i nic więcej ...
Wszystkim osobom które są w rozterkach życzę pomyślnego ułożenia spraw i raz jeszcze zachęcam do walki o swoje niepowtarzalne Życie . Pozdrawiam Modernizatorów i wszystkich użytkowników Niebieskiego portalu ))) _________________ Bo wczoraj jest już snem, a jutro tylko wizją
Żyj tak, aby każde wczoraj było snem o szczęściu,
a każde jutro wizją nadziei." |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszcze
|
Wysłany: Pią Sie 03, 2012 21:42 Temat postu: |
|
|
stok GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA!!!!! tak się cieszę, że jesteś silna...pozdrawiam _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
wicki
|
Wysłany: Nie Sie 26, 2012 18:24 Temat postu: |
|
|
Witam Was cieplutko mam 36lat slicznego zdrowego synka i dla niego chce lepszego zycia. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 11:23 Temat postu: |
|
|
wicki Witaj
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 12:04 Temat postu: |
|
|
Witam Wszystkich Nowych Użytkowników
no i oczywiście Stałych Bywalców też .
pozdrawiam  _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
|