|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marta 25
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 17:54 Temat postu: |
|
|
Aniu, ja tez cenie swoja prywatnosc i odnosze sie wylacznie do tresci napisanych na forum dostepnym dla wszystkich. Nie lubie zakulisowaych gier. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania11Ania
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 18:31 Temat postu: |
|
|
Marto,to Twoja sprawa co lubisz i czego nie lubisz,nie wiem o jakich grach piszesz,i z kim takie gry prowadzisz,i prawdę mówiąc nie interesuje mnie to,wiem ile i co chce napisać na forum i co i do kogo chcę napisać na pw,po to ono jest i wielkie dzięki za taką możliwość,a Ty chyba nie możesz pisać na pw?,może stąd ta negatywna opinia na temat wiadomości prywatnych?,ja sobie bardzo to cenię i nie narzucaj innym co i gdzie mają pisać,dobrze?,bo to nie wygląda najlepiej,tu są dorośli ludzie,którzy wiedzą co robią i czego oczekują,pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta 25
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 19:23 Temat postu: |
|
|
Przepraszam , ale moze skonczmy ten temat. Nie prosilam ciebie o korespendencje na pw. Nie pytalas mniei czy chce czytac Twoje maile na pw. Rozumiesz co mowie? O tym z kim rozmawiam i z kim chce rozmawiac na pw - decyduje ja. Naruszylas bez mojej zgody moja prywatnosc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania11Ania
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2012 20:43 Temat postu: |
|
|
marto,Ty widzisz co Ty piszesz?,teraz się nie dziwię,że masz zablokowane pw,ale to Twój problem,w ten sposób odreagowujesz złość?,to jest naruszenie Twojej prywatności?,dobre sobie,nie ośmieszaj się,żałuję,że napisałam do Ciebie,teraz wiem,że żle trafiłam,tzn.na nieodpowiednią osobę,nie musiałaś tego czytać,możesz wiadomość usunąć,mam nadzieję,że już dawno to zrobiłaś,bo najwidoczniej zaszła pomyłka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania11Ania
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2012 21:00 Temat postu: |
|
|
oj marto,chyba jesteś bardzo sfrustrowaną osobą,jak tak reagujesz na pw,ja zawsze bardzo się cieszę,gdy ktoś do mnie napisze,i za każdym razem odpisuję,gdy ktoś pisze na pw.tzn.że ma na to ochotę,że szanuje tą osobę,może podejdż właśnie w ten sposób?,a nie tak nerwowo?,po to tu jesteśmy,by się wspierać,jeżeli zechcesz kiedyś do mnie napisać,na pewno Ci podziękuję,jak to robię dotychczas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania11Ania
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2012 21:31 Temat postu: |
|
|
I jeszcze tylko jedno zdanie do Ciebie marto,nie miałam wpływu na to,co czytasz na pw.,chciałaś,przeczytałaś,to był Twój wybór,to wszystko co chciałam Ci powiedzieć,i nie chcę dalej tu z Tobą pisać,to moje posty,więc uszanuj to,a jak chcesz drążyć dalej ten wątek,pisz na pw,bo tutaj uważam to za stratę czasu,mam ważniejsze tematy do opisania w moich postach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wicki
|
Wysłany: Nie Sie 26, 2012 20:29 Temat postu: |
|
|
...
Ostatnio zmieniony przez wicki dnia Wto Sie 28, 2012 23:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania11Ania
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2012 14:39 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich,ostatnio uczestniczyłam w rozmowie osób na temat alkoholu,to były żony alkoholików,jedna mówiła,że alkoholizm to choroba na zyczenie,bo facet dobrowolnie sięga po alkohol,nikt mu na siłę do gardła nie wlewa,na co druga oburzyła się i zdecydowanie temu zaprzeczyła,spytały,co ja o tym myślę,a moje zdanie jest takie,że też uważam,że to jest choroba na życzenie,i zdania nie zmienię,były mąż-alkoholik wyrzadził mi wielką krzywdę,skrzywdził również nasze dzieci,dlaczego mam go tłumaczyć,że to choroba,której on nie potrafił wyleczyć?,nawet nie chciał o tym słyszeć,że jest chory,to pójście na łatwiznę,gdy człowiek jest chory to się ratuje,szuka pomocy,skoro ta kobieta chce być cierpiętnicą i tak go tłumaczy,jej sprawa,nie rozumiem jej,cieszyła się,że mu nie ulega,że go nawyzywa,uderzy,wezwie policję,z czego tu się cieszyć?,co to za życie?,jeżeli ktoś czerpie radość z wezwania policji?,brrrr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Sro Lis 28, 2012 20:55 Temat postu: |
|
|
O cześć Ania co u Ciebie dobrego? _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania11Ania
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2012 21:41 Temat postu: |
|
|
Cześć Lulka,miło mi ,że odezwałaś się,bardzo miło,co u mnie?,sporo się dzieje,a może napiszę do Ciebie na pw?,co Ty na to?,nie chcę tu pisać o wszystkim,pozdrawiam cieplutko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2012 1:28 Temat postu: |
|
|
Zapraszam Aniu zatem na pogaduchy na pw. _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2012 16:40 Temat postu: |
|
|
Co do nastrojów i emocji to: jestem bałaganiarą i znowu szukam dokumentów, które są jak pszczółka Maja są gdzieś lecz niewiadomo gdzie....jak nie znajdę do jutra to legnę w gruzach! Moja adronalina jest na maksa.
Kto będzie za mnie trzymał kciuki? _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pon Gru 03, 2012 23:43 Temat postu: |
|
|
znajdziesz je . _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania11Ania
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2012 22:41 Temat postu: |
|
|
I co?,znalazłaś te dokumenty?,na pewno bym kciuki trzymała,ale niestety,za pożno to zobaczyłam,polecam się na przyszłość,(uśmiech),niekoniecznie w poszukiwaniu dokumentów,pozdrawiam cieplutko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Pon Gru 17, 2012 9:29 Temat postu: |
|
|
Nie znalazłam, po przeprowadzce w ogóle nie mogę się odnależć w zamian jestem po prostu szczęśliwa  _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|