|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bonifacy
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 21:47 Temat postu: czas plynie |
|
|
Witaj Marianno2 ja tez zlozylam doniesienie o przemocy ,policja juz 5 -ty miesiac prowadzi sledztwo.czy ja moge i jak to zrobic przejrzec akta sprawy.Policjantka tylko mi powiedziala /przypadkiem przy moim przesluchaniu/ze nie przesluchano swiadkow ,ktorych ja zglosilamNie wiem ilu przesluchali.Iczy moge jeszcze kogos dodac?Trzymaj sie . |
|
Powrót do góry |
|
 |
basia-aa
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2013 1:22 Temat postu: |
|
|
Po zakończonym postępowaniu zażądałam przejrzenia akt i mi je udostępniono. Jeżeli Policja nie jest do tego chętna to złóż wniosek pisemny do Prokuratury o możliwość przejrzenia akt. Z reguły zgadzają się, bo nie chce im się pisać negatywnych postanowień, na które możesz się zażalić. Zresztą Prokuratura nadzoruje to dochodzenie, więc zajdź do nich i po prostu spytaj dlaczego to dochodzenie się tak mozoli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|