Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
toto
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 9:25 Temat postu: konfrontacja |
|
|
Trzymajcie kciuki. Za pol godziny wychodze na konfrontacje.
Echnaton mnie uspokaja ze to formalnosc, ale , wiadomo. na wezwaniu mam napisane " jako swiadka w sprawie o znecanie" o przestepstwo z art 207 . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 11:08 Temat postu: |
|
|
Za to Twój mąż ma na wezwaniu napisane: " jako podejrzanego w sprawie o znęcanie" o przestępstwo z art 207 ." To brzmi o wiele bardziej odpowiedzialnie. Wiem, ze poradzisz! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maga
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 13:23 Temat postu: |
|
|
też myślę że daasz radę , choc na pewno nie bedzie łatwo on bedzie przecież taki skruszony...
ja żadnej konfornatcji na policji nigdy nie miałam... |
|
Powrót do góry |
|
 |
toto
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 15:20 Temat postu: |
|
|
Niestety kochani,. Nie byl skruszony. Byl atakujacy. Za chwile dowiem sie,ze to on jest ofiara.
Szedl w zaparte , nie przyznawal sie do niczego. Policjant mi nie pomagal. Byly momenty,ze - mialam wrazenie- ze naklania mnie do minimalizowania moich zeznan, uzycia zwrotow typu " wydaje mi sie, chyba, nie pamietam dobrze " podwazajacych moje zaznania. Nie dalam sie. W sumie nie mialam wiele do roboty. Moj swiadek spisal sie na medal. Teraz czekamy co zrobi prokurator. |
|
Powrót do góry |
|
 |
toto
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 16:17 Temat postu: |
|
|
Echnatonie , napisz mi czarno na bialym,ze policjanci nie sa debilami ,ze tez maja troche wiedzy na temat przemocy, lub ze wogole maja jakas wiedze..ze moje wrazenia s amyslne i podyktowane lękiem. Ze policjanci maja swoje kruczki i sposoby na psprawdzanie wiarygodnosci osob ktore przesluchuja ,ze czasem madrze jest zagrac Colombo ..
wiem,ze napiszesz.. ale oboje wiemy ze sprawy o znecanie traktuja " po ludzku" tj jako zawracanie x.. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 17:00 Temat postu: |
|
|
Niestety toto, nie umiem powiedzieć, że nie są! To co mi przedstawiłaś to indolencja i nieuctwo w najprawdziwszej postaci. Tyko mnie trzyma w ryzach stwierdzenie, ze Adonis ma przedstawione zarzuty, bo gdyby inaczej to...no bardzo wątpiłbym nie tylko w ich kompetencje ale i intencje... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 23:12 Temat postu: |
|
|
mocne słowa . Coż mogę dodac od siebie ,iż w każdej grupie zawodowej czy to policjant , lekarz , nauczyciel itd. znajdzie się jakaś "czarna owca" .
Lecz to nie oznacza że mamy "wkładac wszystkich do jednego worka" .
Zdaję sobie sprawę że łatwiej napisac i teoretyzowac . Lecz nie należy poddawac się . Małymi krokami do przodu .
pozdrawiam serdecznie _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 0:24 Temat postu: |
|
|
Nie przejmuj sie T. toto już poszła dalej, aby za nią nadążyć nie wystarczy czasami biec.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|