Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

konfrontacja

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
toto

PostWysłany: Sro Mar 19, 2008 9:25    Temat postu: konfrontacja Odpowiedz z cytatem

Trzymajcie kciuki. Za pol godziny wychodze na konfrontacje.
Echnaton mnie uspokaja ze to formalnosc, ale , wiadomo. na wezwaniu mam napisane " jako swiadka w sprawie o znecanie" o przestepstwo z art 207 .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Echnaton
Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

PostWysłany: Sro Mar 19, 2008 11:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za to Twój mąż ma na wezwaniu napisane: " jako podejrzanego w sprawie o znęcanie" o przestępstwo z art 207 ." To brzmi o wiele bardziej odpowiedzialnie. Wiem, ze poradzisz!
Maga

PostWysłany: Sro Mar 19, 2008 13:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

też myślę że daasz radę , choc na pewno nie bedzie łatwo on bedzie przecież taki skruszony...
ja żadnej konfornatcji na policji nigdy nie miałam...
Powrót do góry
toto

PostWysłany: Sro Mar 19, 2008 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety kochani,. Nie byl skruszony. Byl atakujacy. Za chwile dowiem sie,ze to on jest ofiara.
Szedl w zaparte , nie przyznawal sie do niczego. Policjant mi nie pomagal. Byly momenty,ze - mialam wrazenie- ze naklania mnie do minimalizowania moich zeznan, uzycia zwrotow typu " wydaje mi sie, chyba, nie pamietam dobrze " podwazajacych moje zaznania. Nie dalam sie. W sumie nie mialam wiele do roboty. Moj swiadek spisal sie na medal. Teraz czekamy co zrobi prokurator.
Powrót do góry
toto

PostWysłany: Sro Mar 19, 2008 16:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Echnatonie , napisz mi czarno na bialym,ze policjanci nie sa debilami ,ze tez maja troche wiedzy na temat przemocy, lub ze wogole maja jakas wiedze..ze moje wrazenia s amyslne i podyktowane lękiem. Ze policjanci maja swoje kruczki i sposoby na psprawdzanie wiarygodnosci osob ktore przesluchuja ,ze czasem madrze jest zagrac Colombo ..
wiem,ze napiszesz.. ale oboje wiemy ze sprawy o znecanie traktuja " po ludzku" tj jako zawracanie x..
Powrót do góry
Echnaton

PostWysłany: Sro Mar 19, 2008 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety toto, nie umiem powiedzieć, że nie są! To co mi przedstawiłaś to indolencja i nieuctwo w najprawdziwszej postaci. Tyko mnie trzyma w ryzach stwierdzenie, ze Adonis ma przedstawione zarzuty, bo gdyby inaczej to...no bardzo wątpiłbym nie tylko w ich kompetencje ale i intencje...
maras

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 23:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mocne słowa . Coż mogę dodac od siebie ,iż w każdej grupie zawodowej czy to policjant , lekarz , nauczyciel itd. znajdzie się jakaś "czarna owca" .
Lecz to nie oznacza że mamy "wkładac wszystkich do jednego worka" .

Zdaję sobie sprawę że łatwiej napisac i teoretyzowac . Lecz nie należy poddawac się . Małymi krokami do przodu .

pozdrawiam serdecznie
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Echnaton

PostWysłany: Sob Mar 22, 2008 0:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie przejmuj sie T. toto już poszła dalej, aby za nią nadążyć nie wystarczy czasami biec....Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: