|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wrzos
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:20 Temat postu: Moja walka nadal trwa |
|
|
Witam wszystkich ponownie.Jestem po pierwszej sprawie rozwodowej i stoje w miejscu.Mój cudowny i wyjątkowy(tak on siebie określa) maz sie na niwj nie stawil.Za miesiac kolejne starcie i nie wiem czy i tym razem sie stawi.On mi robi teraz na zlosc.Co za wredny typ.Czasami nie mam na niego juz sil.Chce miec wszystko za soba i nie moge.Juz nie wiem jak go pod ten sad zaciagnac.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
dynamika Wolontariusz NL

|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 16:30 Temat postu: Re: Moja walka nadal trwa |
|
|
Musialabys znalezc powod, zeby mu sie bardziej "oplacalo" isc do sadu, niz nie isc. Moze lepiej np dac dwie opcje, albo problemy i alimenty, albo szybki rozwod bez alimentow (to jezeli on chce w zyciu tylko pieniedzy) Generalnie znajdz cos czego on sie boi i tego uzyj. Najtrudniejsze i tak juz masz za soba, ze orientujesz sie w tym calym balaganie, gratulacje, teraz moze byc tylko lepiej!
pozdrawiam,
P _________________ "Sukces mierzy sie tym jak wysoko dolecisz kiedy odbijesz sie od dna" General George Patton Jr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wrzos
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 18:34 Temat postu: |
|
|
Dzieki.Jak juz pisalam moj rozwod jest bez orzekania o winie(nie mam do tego nerwow).A moj maz no coz boi sie rozwodu z orzekaniem o winie.To nie jest takie proste z tym zaciagnieciem go pod sad ,bo on nie odbiera wezwan.Chce to zalatwic szybko i kulturalnie bez zadnych cyrkow ale niestety czy tak sie da.Na niego nie ma sposobu.Powiedzial ,ze sie na mnie zemsci jak od niego odejde i to wlasnie robi.No coz moze znajde jakis sposob,narazie sie nie poddaje.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|