Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Poly
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 13:02 Temat postu: |
|
|
NIE ! Chodzi mi o to, że widzę jaka długa i trudna droga przede mną i w jakim tak naprawdę tkwię bagnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
penelopa
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 0:03 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich, dzisiaj się zalogowałm. Czytam forum od kilku tygodni, baaaardzo duzo się dowiedziałam. Dziękuję wszystkim. _________________ Anioły istnieją.. Czasami tylko nie mają skrzydeł i nazywamy ich przyjaciółmi... |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 11:07 Temat postu: |
|
|
penelopa witaj serdecznie
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
gigi31
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 10:26 Temat postu: witam |
|
|
witam wszystkich obecnych na tej lini.....Dziękuję Panu MARAS ......mam nadzieję że teraz nie będę sama ..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 14:25 Temat postu: |
|
|
Każdy kto przechodzi drzwi naszej pomocy może oczekiwać na nasze wsparcie, radę, zrozumienie.....bez względu jak długo tkwi w przemocy i bez względu co robi i co zamierza zrobić z tym co go dręczy jak niegojący się wrzód.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 21:40 Temat postu: |
|
|
gigi31 Witaj Serdecznie
Tylko prosze bez słowa pan .
pozdrawiam
Tomasz _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ali.
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 14:21 Temat postu: |
|
|
Witajcie. Cieszę się,że trafiłam na tę stronę . Przeczytałam zamieszczone tutaj wypowiedzi i chociaż moje problemy nie są aż tak porażające, jak większość prezentowanych, niemniej utrudniają mi życie.Dlatego postanowiłam coś wreszcie w nim zmienić. Ogromnie potrzebuję wsparcia duchowego i podpowiedzi,jakie kroki poczynić, aby wyrwać się z zaklętego kręgu niemocy. (Pierwszy już zrobiłam).Że łatwo nie będzie, wiem ,ale świadość istnienia życzliwych i wyrozumiałych znawców problemu może dodać skrzydeł. A swoją historię niedługo opowiem... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 14:54 Temat postu: |
|
|
W każdej sytuacji, nawet najbardziej złej i czasami niewygodnej jest wyjście, trzeba tylko ustanowić plan działania i potem ...z żelazną konsekwencją wprowadzać go w życie....Czasami walka z problemami przemeblowuje nasze życie tak bardzo, ze zostają w nim wielkie wyrwy i gruzy ale ...Życie w problemie, bez nadziei na spełnienie, bez szans na wyjście jest tak wielką porażką, że wszystko przy tym wydaje się być zwycięstwem....
Każdy zasługuje na miłość, zauważenie, docenienie, pochwałę....bez tych maleńkich okruchów życia jesteśmy zdani na wegetację a nie na życie.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ali.
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 15:18 Temat postu: |
|
|
Właśnie staram się opracować strategię; oby starczyło mi wytrwałości na jej realizację. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 23:16 Temat postu: |
|
|
Zawsze możesz liczyć na naszą pomoc i wsparcie.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 19:44 Temat postu: |
|
|
dokładnie
podpisuję się pod tym co napisał powyżej Kazik
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
pustynia
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 13:58 Temat postu: witam |
|
|
Ciesze się, że istnieje takie forum. Szkoda, że znalazłam je tak późno... Czuję sie tak trochę sama ze swoim problemem przemocy. A tu, jak się czyta posty to tak od razu inaczej. Bo tak szczerze mówiąc to już zaczęłam wierzyć, że jestem nienormalna.... Od tych zdarzeń minęło już tyle lat, a we mnie to wciąż siedzi... Irytuję sie na siebie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trissi
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 14:19 Temat postu: |
|
|
witaj serdecznie
dobrze, że tu trafiłaś _________________ I am not your senorita I don't aim so high In my heart I did no crime. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 22:17 Temat postu: |
|
|
pustynia Witaj
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 23:05 Temat postu: |
|
|
Wśród naszych forumowiczów jest wielu, którzy mają podobne problemy jak Ty, a le każdy będzie chciał Cię wesprzeć w chwilach zwątpienia i wspomóc w potrzebie...Pisz śmiało, czytaj wiele...
Życie jest piękniejsze niż świat zamknięty w wielu obrazach i wspomnieniach.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|