Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 9:50 Temat postu: |
|
|
Witaj nata
odezwałem się do Ciebie na pw tego forum .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 21:13 Temat postu: |
|
|
Więc on jest Polakiem czy Włochem, zwiazek zawarty w Polsce czy we Włoszech...jakie prawo Was obowiazuje? Prawo włoskie, ale róznice sa jesli macie zawarty zwiazek w Polsce.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marchewka34
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 12:04 Temat postu: |
|
|
Witaj Alice , takze mieszkam we Wloszech . Wspolna Nasza wykladnia jest maz , partner alkoholik.Ja mam jednak to szczescie iz On zostal w Polsce i od x czasu probuje podjac terapie dla uzaleznionych.Jedyne co moge Ci polecic to link do grup wsparcia Al-anon na terenie Wloch , moze znajdziesz cos w swojej okolicy.
http://www.al-anon.it/info.php
Mysle ze tam mozesz znalezc wsparcie i wiele wskazowek co do dalszego postepowania z mezem alkoholikiem. Mam takze nadzieje ze z pomoca siostry uda Ci sie uniezaleznic finansowo i wyjsc z zakletego kola |
|
Powrót do góry |
|
 |
alice
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 15:05 Temat postu: |
|
|
Przepraszam moich przyjaciol z forum ze nieodzywalam sie tak dlugo.Moj .wspanialy . maz rozwalil komputer po ostatnie libacji prubowal pokazac kto tu rzadzi.Teraz moge jedynie sporadycznie urzywac mojej siostry.Prosze wszystkich o cierpliwosc i wybaczenie.Niemoge sie doczrkac zeby byc z wami na forum codziennie.Mam wam tele do opowiedzenia.Bardzo mi was brakuje.Dziekuje za dobre slowa kture przeczytalam.POZDRAWIAM |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 8:17 Temat postu: |
|
|
Pozostaje nam czekać na Twoje przybycie...i myślami być z Twoimi problemami.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|