Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
yamato
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 18:34 Temat postu: |
|
|
To że jestem na forum w stronę ojca nie upoważnia cię do wysuwania pochopnych wniosków nie oczerniłem tym nikogo a na tamtym forum też mam prawo być .
Nie myślałem że jest w tobie tyle nienawiści i zgorzkniałości nie wyzywam tu przede wszystkim nikogo czy to jest efektem tego że mąż cię bił że reagujesz w ten sposób mnie żona też biła (śmieszne prawda )i jakoś z tego powodu nie ubliżam tu nikomu . Jest mi bardzo przykro że musisz szukać tu pomocy . Bo jestem pewny że tylko po to tu jesteś tak więc pohamuj swoje emocje . I pozwól że to ja zadecyduję o tym czy mam być na tym forum czy nie , wszyscy w jakimś stopniu potrzebujemy pomocy i po to tu jestem .
z poważaniem i ukłonami dla ciebie Lauro
ps; czasem się zastanów co piszesz bo ludzi można bardzo szybko do siebie zrazić |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 8:48 Temat postu: |
|
|
Osobiście uważam, ze jeśli ktoś jest pokrzywdzony to powinien korzystać z forum dla pokrzywdzonych, bo rożnego rodzaju fora męskie-damskie raczej nie oferują pomocy dla pokrzywdzonych tylko zbyt mocno identyfikują się z płcią....Czasami czytam wiele wypowiedzi na forach dotyczących skrzywdzonych ojców i....Jestem mężem, ojcem, rodzicem, ale wiele z tych komentarzy świadczy o tym,ze jest pisane przez sprawców....I aktywność na takim forum raczej nie jest poszukiwaniem wyjścia z sytuacji przemocowej.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
yamato
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 16:48 Temat postu: |
|
|
ok zrozumiałem sugestię |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 7:54 Temat postu: |
|
|
Wiem, ze jesteś mądrym facetem, bo zostałeś skrzywdzony więc bez zastanowienia opowiesz się po stronie krzywdzonych bez względu na płeć, kolor skóry czy religijne przekonania.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
yamato
|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 9:46 Temat postu: |
|
|
A wracając do tematu alimentów to nigdy bym nie przypuszczał że przepraszam za określenie nie chcę tu nikogo urazić , ale większość osób jest bardzo ale to bardzo wyrachowanych .
Ja mimo że żona płaci alimenty na dzieci nie liczę swojego wkładu jak jest wniesony w prowadzenie domu i pracuję zawodowo , czy to ma jakąś cenę dla mnie najważniejsze są dzieci i choćbym miał wypruć z siebie żyły będę starał się im zabezpieczyć należyty byt . To tyle co chciałem napisać
poz Yamato |
|
Powrót do góry |
|
 |
dynamika Wolontariusz NL

|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 16:31 Temat postu: |
|
|
yamato napisał: | większość osób jest bardzo ale to bardzo wyrachowanych . |
Bzdury
pozdrawiam,
P. _________________ "Sukces mierzy sie tym jak wysoko dolecisz kiedy odbijesz sie od dna" General George Patton Jr. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 18:11 Temat postu: |
|
|
Większość osób wypruwa flaki aby dzieciom zyło się lepiej...nieliczne wyjatki psują ogólny obraz! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|