Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Trissi
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 13:38 Temat postu: |
|
|
Nie zrobiłaś z niego potwora - ON NIM JEST!
Ciesze sie, ze tak dzielnie sobie radzisz :)Jeśli by uderzył Ciebie i dzieci pamiętaj o policji i obdukcji.
Trzymam cały czas kciuki _________________ I am not your senorita I don't aim so high In my heart I did no crime. |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwonab
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 16:39 Temat postu: |
|
|
Witam
Po długiej przerwie (bo 6 m-cy) dziś miałam sprawę w sądzie o znęcanie się nad dziećmi i nademną. Ja nie zeznawałam dziś tylko słuchałam co mówi mój mąż i moi świadkowie. Mąż przedstawił mnie w niezbyt dla mnie dobrym świetle(czego się mogłam domyśleć).Opinia psychiatryczna nie była zbyt dobra (tak powiedziała mi jego kuratorka) , co groziło nawet zabraniem nam dzieci(oczywiści do tego nie dopuszczę).
Chciałabym wiedzieć tylko bo zeznaję za miesiąc , czy już wtedy zapadnie wyrok czy jeszcze się może to odwlec?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 23:55 Temat postu: |
|
|
Wszystko zależny jak dużo jest świadków i co wymyśli Twój mąż czyli oskarżony na swoja obronę. W zasadzie może zapaść wyrok, ale może być inaczej. Wszystko ejst sprawą indywidualna i nie da sie tego przewidzieć w każdym calu. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
olka2008
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 0:12 Temat postu: olka2008 |
|
|
Popieram Kazik. Moja sprawa jest tego przykładem. Oskarżony przybrał taktykę... odwlekania... i się wlecze... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 0:15 Temat postu: |
|
|
Ale może przecież być także tak , ze to będzie sprawa z wyrokiem! Trzeba tez wlać trochę optymizmu do realności, optymistyczne wizje pozwalają nam inaczej patrzeć na świat i pewniej iść w niepewne! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
olka2008
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 0:17 Temat postu: olka2008 |
|
|
Jasne! Każda sprawa jest przecież inna. Trudno więc określić długość trwania czegoś... Są sprawy, które nie wymagają dowodów, a są wygrane. Są sprawy, które sie wloką... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|