|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gigi31
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 10:54 Temat postu: |
|
|
oooo dynamika wreszcie zmieniała temat dyskusji...........jedne co dziś zauwazyłam to obojętnie czy zyjemy w realu czy tutaj siedzimy pod swoimi nikami jedni się bardziej lubia od drugich albo na odwrót....... Nawet tutaj na forum nie wiadomo po co i dlaczego ludzie się wyzywają ,przezywają ,i nie bardzo wiem czy to cokolwiek zmieni u kogokolwiek z nas .......jedynie co może spowodowac zastanowienie sie kto w koncu tutaj jest zly a kto jest dobry ....kto jest pomagajacym i z kim lepiej utrzymac kontakt .....wszyscy mamy doświadczenia i wszyscy coś przezyliśmy w zyciu może jedni troszkę więcej a drudzy mniej ale wszyscy tutaj szukamy pomocy ......tak mi sie wydawalo a nie kogoś do zgniecenia albo obrzucenia blotem.....Chyba że ja po urlopie czytam nie tak jak trzeba  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Meg
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:16 Temat postu: |
|
|
Niestety....., dobrze czytasz.
Szkoda tylko, że jednorazowa ingerencja "z zewnątrz" potrafiła doprowadzić do tego, że "u nas" nie wszyscy chcieli stanąć na wysokości zadania.
I zrobiła się pyskówka.
Ale maras posprzątał  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 0:29 Temat postu: |
|
|
Nie do końca, przecież nikt już nie pamięta po co i kto założył ten temat, o powodzie nie chce nawet myśleć. To dawno powinno być zamknięte.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masza35
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 7:42 Temat postu: |
|
|
Echnaton....to nie tak,ze nikt nie pamieta po co i kto załozył ten watek.
Załozyła go Laura, i trudno tego nie pamietac, tym bardziej ze wystarczy przeczytac
Po za tym dokonale rozumiem jej intencje i pozwol ,ze Ci wyjasnie...
Sprawca Laury posłurzył sie jej wypowiedziami na NL w Sądzie.wykorzystując je i manipulujac nimi.
Jest to kolejny argument za ....jakas forma zamknietego forum...
w tym miejscu chce przeprosic rezervat....pomyliłam sie w ocenie Ciebie...wybacz prosze.
Dołącze tez do opinii raczka...Laura brakuje nam Ciebie! _________________ Bog nie moze byc wszedzie obecny, dlatego stworzyl matke |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wild
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 13:39 Temat postu: |
|
|
| Masza35 napisał: |
Sprawca Laury posłurzył sie jej wypowiedziami na NL w Sądzie.wykorzystując je i manipulujac nimi.
Jest to kolejny argument za ....jakas forma zamknietego forum...
|
To jest forum publiczne, każdy ma prawo je czytać. Każdy pisząc tutaj musi o tym pamiętać.
Można oczywiście zamknąć forum, tylko że w ten sposób odcina się ofiary poszukujące pomocy. _________________ krzyk ofiary zwabia sępy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masza35
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 15:55 Temat postu: |
|
|
Nie zrozumiałas mnie Wild...
nie mam na mysli zamkniecia forum!
mam na mysli stworzenia grupy zamknietej...
zreszta, nad tym pracuje Maras _________________ Bog nie moze byc wszedzie obecny, dlatego stworzyl matke |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 13:54 Temat postu: |
|
|
Tui nie trzeba pracy, tylko przekonanie, że to jest niezbędne do naszego działania....Hej Renato, wołam Twoje imię, Ty wiesz dlaczego... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|