Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 1:17 Temat postu: |
|
|
Złamałeś umowę! Miałeś milczeć dopóki ktoś Cie nie poprosi. nikt Cie nie prosił! Czyli twoje słowo jest tyle warte ile ziarenko piasku na piaszczystej plaży.....
Myślałem, że zrozumiałeś ile zła uczyniłeś nieprzemyślanymi słowami swoich wpisów.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 1:24 Temat postu: |
|
|
Maga napisał: | mgrabas - Tobie to strach cokolwiek pisać/radzić bo istnieje mozliwość, że zaraz zostanie się zbluzganym na innym forum |
Czy to jest zaproszenie mgrabasa do dyskusji czy stwierdzenie faktów? Dopóki Maga nie udzieli odpowiedzi nie powinienes się odzywać....
i powiem to jeszcze sto razy publicznie!
Honor to taka sprawa, którą nawet macho czasami ma! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Heritage
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 22:58 Temat postu: |
|
|
witam
mam nadzieję ze znajde tu troche odpowiedzi na pytania dotyczące rzeczywistości, które mnie nurtują
a widzę juz, ze sporo powaznych tematów z życia wziętych pomoze tez mi zrozumiec kierunek który studiuję
pozdrawiam wszystkich  |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 23:10 Temat postu: |
|
|
Heritage Witam Serdecznie
Witamy osobę z Trójmiasta
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Masza35
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 23:23 Temat postu: |
|
|
witamy z 3miasta!  _________________ Bog nie moze byc wszedzie obecny, dlatego stworzyl matke |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewap99
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 23:46 Temat postu: |
|
|
nie ma co...same miłe słowa witajcie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 0:28 Temat postu: |
|
|
ewap99 Witaj
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 0:52 Temat postu: |
|
|
Ten dział powstał po to aby strudzonych życiem przechodniów przytulic do swej piersi i z miłym ukłonem głowy zapewnić o swej serdeczności i przyjaznych nastawieniach...
Witajcie w naszych progach... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marysia" Współpracownik NL psycholog

|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 6:24 Temat postu: |
|
|
ewap99
witam!
oliwka |
|
Powrót do góry |
|
 |
marni
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 13:14 Temat postu: |
|
|
witam
jestem z wielkopolski i chciłabym z kimś kto ma długi staż małżeński porozmawiać
przeglądałam forum od ubiegłego piątku. czytałam i czytałam. nie mogłam się zdobyć żeby dołączyć do Was. wczoraj zdecydowałam, bo mój żal i ból nasilał się w miarę czytania i już wiem, że muszę coś ze sobą zrobić. dzisiaj po 9-tej pisałam, ale nie widzę swojego postu. nie bardzo wiem jak się poruszać na forum. może mój post nie dotarł na forum, ale wszystko jedno. jest mi trochę lżej, gdy się wypisałam, więc wszystko jedno czy doszedł do was, czy nie. może teraz dojdzie. niech się ktoś odezwie.
pozdrawiam
marni |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda boje sie
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 13:35 Temat postu: |
|
|
czesc wszystkim jestem tu bo nie radze sobie i mam nadzieje ze to mi pomoze boje sie bardzo maz zostawil mnie 8 miesiecy temu bo krzycze od tamtej pory przezywam pieklo bylo juz dobrze ale zadzialali pseudo przyjaciele i jest teraz tragicznie a ja sie boje bo nie wiem co mnie jeszcze czeka |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewap99
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 13:39 Temat postu: |
|
|
witaj magda boje sie moze cos blizej napisz moze ktoś bedzie potrafił doradzić |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 13:41 Temat postu: |
|
|
Witaj marni i magda boje sie...Nie napisałyście zbyt dużo o sobie i swoich problemach...więc może na maila...służę pomocą.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
dynamika Wolontariusz NL

|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 16:51 Temat postu: |
|
|
marni napisał: |
przeglądałam forum od ubiełego piątku. czytałam i czytałam.
marni |
Witaj Marni,
Dobrze, ze tu trafilas, koniecznie polecam poczytanie jak najwiekszej ilosci informacji z tego forum, plus polecana tu literature, ktora jest tutaj: http://www.forum.niebieskalinia.pl/viewtopic.php?t=1013
Ta depresja nie brala sie bez powodu, istnieja ludzie, ktorzy potrafia takie stany w innych celowo wywolywac, poczytaj o tym i zrozum co on z Toba robi i jak to robi. Nie wiem cyzmasz dzieci, czy nie i na ile masz dosc tej sytuacji i na ile chcesz ja przerwac.
pozdrawiam,
P. _________________ "Sukces mierzy sie tym jak wysoko dolecisz kiedy odbijesz sie od dna" General George Patton Jr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marko
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 16:39 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich,
Nigdy nie przypuszczałem że tutaj trafię. Ale niestety życie zaskakuje i to nie zawsze przyjemnie. W chwili obecnej czuję się bezradny w zderzeniu z rzeczywistością. Nawet w tej chwili jak to piszę to zastanawiam się czy dobrze trafiłem ? Czuję się ofiarą przemocy psychicznej ze strony osoby która powinna mi być najbliższa – żony. Niestety w konflikt żona włączyła bezpardonowo nasze dzieci (4 i 8 lat) i ‘gra’ nimi. Dlaczego tak jest – ojciec na starcie jest z góry na przegranej pozycji ? Tak jest w naszym kraju.
W każdym razie cieszę się że tu trafiłem może uda mi się podnieś, znaleźć siłę na dalszą ‘walkę’ (niestety muszę użyć tego słowa) o uratowanie rodziny.
Pozdrawiam wszystkich
Marek _________________ miłość mierzy się termometrem cierpień |
|
Powrót do góry |
|
 |
|