Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

mam dziwne pytanie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agnieszka1970

PostWysłany: Pon Lis 03, 2008 9:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przez 13lat walczyłam o to aby mój syn mógł żyć normalnie. Przez 13lat siedziałam nad książkami które ulepsza rehabilitację aby przyniosła rezultaty. Zaczynając od metody wojty do bobata kończąc na mieszance wszystkich metod. Przez 13 lat patrzyłam jak moje dziecko robi postępy,każdy jego krok do przodu był wielkim sukcesem. Jeszcze dość niedawno mój książę był karmiony sąda jeszcze dość niedawno mój książę był dzieckiem którego nic nie interesowało,jeszcze dość niedawno mój skarb leżał jak warzywo. Osiągnął bardzo dużo,wypowiadanie jakiś tam sylab,siad po turecku,stanie przy pomocy,normalne jedzenie i już zaczynał grysc. Nauczył się upominać o swoje a to już było chyba największy jego sukces że zaczął myśleć o swoich potrzebach. W jednej chwili wszystko zniszczyłam,teraz przyjdzie mi patrzeć jak się cofa:(Sad Każdy atak padaczki to cofnięcie się o kilka krokówSadSad bez rehabilitacji wróci do początku:(Sad i tylko dlatego że jego poje.... matka pomyślała o sobie:(Sad Skazałam własne dziecko na dożywotnie kalectwo jak mogłam być taka suka:(SadSad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
agnieszka1970

PostWysłany: Pon Lis 03, 2008 9:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lepiej będzie jak sobie stąd już pójdę bo zaleje to forum żalem i nienawiścią. Przepraszam:(SadSad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 7 z 7

Skocz do: