|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bobo
|
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 1:26 Temat postu: Kobieta przedsiębiorcza - biznes oferta |
|
|
Witam!
Postanowiłam założyć nowy temat, bo choć o sprawie wspominałam we wcześniejszych moich postach (w moim osobistym temacie), chcę spróbować ogłosić pewien pomysł nieco szerzej na forum.
Mianowicie; osobiście jestem w mocno trudnym i skomplikowanym momencie życiowym. Prócz problemów osobistych mam również problemy natury służbowej. Zresztą jedne z drugimi są dość powiązane Niemniej robię wszystko, by uratować i wskrzesić moją firmę. Potrzebuję wsparcia finansowego jak również współpracy.
Dlatego szukam sympatycznej, przedsiębiorczej kobiety, która ma taką możliwość i chciałaby pomóc, a może i coś wspólnie z kimś zbudować. Naturalnie mogę przyjąć tylko biznesową pożyczkę (chcę "stanąć na nogi") ale równie chętnie dodatkowo nawiążę zawodową współpracę. Mam pomysł na biznes. Potrzebuję około 20 tys. zł, by wszystko uregulować i wyprowadzić na prostą (w tej kwocie zawarta jest już inwestycja). Oceniam zwrot należności w czasie 12-18 miesięcy łącznie z odsetkami w wysokości 50% od kwoty pożyczki/inwestycji, tj. w sumie 30tys. zł.
Jeśli kogoś zainteresowałam, proszę o kontakt. Oczywiście to dość pilne, bo im szybciej zacznę/zaczniemy działać, tym efekty będą szybciej widoczne. A ja jestem spragniona tychże efektów
Zapraszam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 9:30 Temat postu: Re: Kobieta przedsiębiorcza - biznes oferta |
|
|
bobo napisał: | Witam!
Postanowiłam założyć nowy temat, bo choć o sprawie wspominałam we wcześniejszych moich postach (w moim osobistym temacie), chcę spróbować ogłosić pewien pomysł nieco szerzej na forum.
Mianowicie; osobiście jestem w mocno trudnym i skomplikowanym momencie życiowym. Prócz problemów osobistych mam również problemy natury służbowej. Zresztą jedne z drugimi są dość powiązane Niemniej robię wszystko, by uratować i wskrzesić moją firmę. Potrzebuję wsparcia finansowego jak również współpracy.
Dlatego szukam sympatycznej, przedsiębiorczej kobiety, która ma taką możliwość i chciałaby pomóc, a może i coś wspólnie z kimś zbudować. Naturalnie mogę przyjąć tylko biznesową pożyczkę (chcę "stanąć na nogi") ale równie chętnie dodatkowo nawiążę zawodową współpracę. Mam pomysł na biznes. Potrzebuję około 20 tys. zł, by wszystko uregulować i wyprowadzić na prostą (w tej kwocie zawarta jest już inwestycja). Oceniam zwrot należności w czasie 12-18 miesięcy łącznie z odsetkami w wysokości 50% od kwoty pożyczki/inwestycji, tj. w sumie 30tys. zł.
Jeśli kogoś zainteresowałam, proszę o kontakt. Oczywiście to dość pilne, bo im szybciej zacznę/zaczniemy działać, tym efekty będą szybciej widoczne. A ja jestem spragniona tychże efektów
Zapraszam! |
może gdy napiszesz (oczywiście ogólnie, bez szczególów i bez zdradzania swojego pomysłu) w jakiej branży chcesz działać to szybciej się ktoś znajdzie chętny do spółki? _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 16:45 Temat postu: |
|
|
To może byc pierwsza w Polsce firma okołoforumowa Bede trzymał kciuki! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobo
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 3:43 Temat postu: |
|
|
Echnaton napisał: | To może byc pierwsza w Polsce firma okołoforumowa Bede trzymał kciuki! |
Dzięki wielkie. Póki co rozmawiałam na PRIV tylko z jedną osobą na temat firmy ale chyba nic z tego, bo kontakt się urwał. Choć oczywiście - jak to ja - nie tracę nadziei, że znów ktoś zawita;) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dulka
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 8:56 Temat postu: Ciekawa myśl |
|
|
Napisz coś wiecej, to faktycznie nietypowe, ale trzeba próbować  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobo
|
Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 17:30 Temat postu: DOM!!! |
|
|
Po długich poszukiwaniach kogoś do współpracy, czy też do zainwestowania - jakkolwiek by tego nie nazwać - widzę, iż zainteresowanie jest dość nikłe (może to ten kryzys?? ).
Tak czy inaczej troszkę zmieniam koncepcję...
Na dzień dzisiejszy tym, co by mi baaaardzo pomogło w działalności jest nieruchomość. Zatem ogłaszam:) że szukam dużego domu z ogródkiem, chętnie do remontu, pod wynajem (warunki do ustalenia). Tylko województwo śląskie. I naprawdę, zdaję sobie sprawę, jak drogi jest dziś rynek nieruchomości ale dlatego zaznaczam, iż szukam budynku na obrzeżach któregoś z miast i który wymaga wkładu pieniężnego (podłogi, malowanie, tapetowanie, wymiana okien itp. itd.). Najlepiej taki, który od lat stoi i się marnuje.
Pozdrawiam!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|