Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bobo
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 1:09 Temat postu: Pojawiła się szansa. Czy ktoś udzieliłby pożyczki? |
|
|
Na początku przepraszam, że zaczynam nowy wątek ale jest to dla mnie sprawa na dzień dzisiejszy najważniejsza, a podejrzewam, iż mój pierwotny temat nie jest przez każdego regularnie czytany...
Znalazłam kogoś, kto pomoże mi w firmie. Muszę jednak przekwaterować się ok. 600km od dotychczasowego miejsca zamieszkania. Przejrzałam w Internecie mnóstwo ogłoszeń odnośnie wynajmu, znalazłam najtańsze oferty... Teraz potrzebuję tylko pożyczki na ten cel, a także podróż i zakup paru rzeczy. Ogółem opłaty zamykają się w okolicach 5-6 tys. zł. Jak dobrze pójdzie, zarobię to i zwrócę w czasie pół roku. Jestem bardzo zmotywowana ale sama nie dam rady, naprawdę.
Czy na tym forum znajdzie się ktoś, kto zrozumie i pomoże?
Wiem, że to może śmieszne ale w codziennym horoskopie przeczytałam dziś, że nadchodzi czas spełniania marzeń oraz będą miały miejsce cuda... Może zatem to jest moja szansa na cud mojego nowego życia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobo
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 2:58 Temat postu: |
|
|
OK. Pojawiła się inna "opcja". Teraz zmieściłabym się chyba nawet w dwóch kołach.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobo
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 3:04 Temat postu: |
|
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 13:06 Temat postu: |
|
|
Rozumiem Cię, ale chyba szukanie finansowego wsparcia w necie to niezbyt dobry pomysł.
Natomiast wiem, że w Katowicach jest dobry pacodawca i regularnie płacący pensję nie oszukujący na podatkach i ubezpieczeniu.Wymagający ale i dbajacy o pracowników.
Co Ty na to? _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asik35
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 14:56 Temat postu: |
|
|
oj bobo tu na tym forum kasy szukasz?....juz ci pisałam toż tu sami potrzebujący gdyby były tu osoby co miałyby kase nie tkwiły by w bagnach przemocy,tylko spakowałyby sie wynajeły mieszkanie i sprobowały by żyć..
tu wszystkie osoby potrzebują kasy.......... |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobo
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 17:13 Temat postu: |
|
|
@Lulka
Jeśli masz jakieś konkrety, poproszę na PRIV.
@Asik35
Kochana, nie liczę na forumowiczów, aczkolwiek pewnie różnorodne towarzystwo tu pisze, w tym i takie, które wcale o ubóstwo nie należy podejrzewać. Poza tym ludzie w sieci także przypadkiem trafiają na to forum, niekoniecznie sami szukają pomocy.
DO WAS OBU (i innych).
Ja poszukuję wsparcia i finansowego i emocjonalnego gdzie się da. Nie zastanawiam się, czy to dobry pomysł czy nie. Nic na tym nie tracę, że napiszę tu czy tam, że przyjmę pomoc od dobrych ludzi. Wierzcie mi lub nie ale od czasu do czasu zdarza się jakiś cichy Internauta, który ma ochotę trochę zmienić pod jakimś względem czyjeś życie. I być może mnie osobiście wcale nie jest pisane na kogoś takiego natrafić. Ale skąd ja to mogę wiedzieć... Co ma być to będzie i tyle. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|