Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pojawiła się szansa. Czy ktoś udzieliłby pożyczki?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bobo

PostWysłany: Wto Wrz 28, 2010 1:09    Temat postu: Pojawiła się szansa. Czy ktoś udzieliłby pożyczki? Odpowiedz z cytatem

Na początku przepraszam, że zaczynam nowy wątek ale jest to dla mnie sprawa na dzień dzisiejszy najważniejsza, a podejrzewam, iż mój pierwotny temat nie jest przez każdego regularnie czytany...

Znalazłam kogoś, kto pomoże mi w firmie. Muszę jednak przekwaterować się ok. 600km od dotychczasowego miejsca zamieszkania. Przejrzałam w Internecie mnóstwo ogłoszeń odnośnie wynajmu, znalazłam najtańsze oferty... Teraz potrzebuję tylko pożyczki na ten cel, a także podróż i zakup paru rzeczy. Ogółem opłaty zamykają się w okolicach 5-6 tys. zł. Jak dobrze pójdzie, zarobię to i zwrócę w czasie pół roku. Jestem bardzo zmotywowana ale sama nie dam rady, naprawdę.

Czy na tym forum znajdzie się ktoś, kto zrozumie i pomoże?
Wiem, że to może śmieszne ale w codziennym horoskopie przeczytałam dziś, że nadchodzi czas spełniania marzeń oraz będą miały miejsce cuda... Może zatem to jest moja szansa na cud mojego nowego życia?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bobo

PostWysłany: Pią Paź 15, 2010 2:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OK. Pojawiła się inna "opcja". Teraz zmieściłabym się chyba nawet w dwóch kołach.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Powrót do góry
bobo

PostWysłany: Pią Paź 15, 2010 3:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Very Happy
Powrót do góry
Lulka

PostWysłany: Pią Paź 15, 2010 13:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozumiem Cię, ale chyba szukanie finansowego wsparcia w necie to niezbyt dobry pomysł.
Natomiast wiem, że w Katowicach jest dobry pacodawca i regularnie płacący pensję nie oszukujący na podatkach i ubezpieczeniu.Wymagający ale i dbajacy o pracowników.
Co Ty na to?

— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html
Powrót do góry
Asik35

PostWysłany: Pią Paź 15, 2010 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oj bobo tu na tym forum kasy szukasz?....juz ci pisałam toż tu sami potrzebujący gdyby były tu osoby co miałyby kase nie tkwiły by w bagnach przemocy,tylko spakowałyby sie wynajeły mieszkanie i sprobowały by żyć..
tu wszystkie osoby potrzebują kasy..........
Powrót do góry
bobo

PostWysłany: Pią Paź 15, 2010 17:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Lulka

Jeśli masz jakieś konkrety, poproszę na PRIV.

@Asik35

Kochana, nie liczę na forumowiczów, aczkolwiek pewnie różnorodne towarzystwo tu pisze, w tym i takie, które wcale o ubóstwo nie należy podejrzewać. Poza tym ludzie w sieci także przypadkiem trafiają na to forum, niekoniecznie sami szukają pomocy.

DO WAS OBU (i innych).

Ja poszukuję wsparcia i finansowego i emocjonalnego gdzie się da. Nie zastanawiam się, czy to dobry pomysł czy nie. Nic na tym nie tracę, że napiszę tu czy tam, że przyjmę pomoc od dobrych ludzi. Wierzcie mi lub nie ale od czasu do czasu zdarza się jakiś cichy Internauta, który ma ochotę trochę zmienić pod jakimś względem czyjeś życie. I być może mnie osobiście wcale nie jest pisane na kogoś takiego natrafić. Ale skąd ja to mogę wiedzieć... Co ma być to będzie i tyle.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: