Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcę normalnie żyć!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nuguns

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 20:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj dziewczynko, trzymam mocno kciuki żeby Ci się życie pomyślnie jeszcze ułożyło.. wiem jakie to trudne w wieku 15 lat stać przed tyloma ważnymi decyzjami...
Myśle że powinnas skorzystać z porad i zadzwonić na NL albo chociaz napisać meila....ne zaszkodzi Ci to, a może bardzo pomóc...
kaszcze

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 21:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Małgosiu pamiętaj kochana dziewczynko...teraz schroniłaś się przed złem...zagrożona - szukałaś bezpieczeństwa i nadal go będziesz szukać....będziesz szukać rodzicielskiej miłości, opieki...Twoje dzieciństwo ciągła walka o uczucie miłości...Boże jakie to smutne....jesteś jeszcze dzieckiem, dziewczynką - zagubioną, wystraszoną, lgnącą do każdego dobrego serca....to normalne...masz ogromny deficyt miłości....i szukasz go wszędzie...dobrze, że masz przyjaciela i niech tak na razie zostanie...

uwierz PRZYJDZIE CZAS NA DOJRZAŁĄ MIŁOŚĆ PARTNERSKĄ I NA POWAŻNY, DOJRZAŁY ZWIĄZEK....
Łukasz to dobry wrażliwy człowiek...niech będzie Ci dziś podporą...
resztę wiadomości masz na PW.
Pozdrawiam Was serdecznie

Małgosiu jak będziesz gotowa skorzystaj z pomocy psychologicznej...tak to o tą pomoc cały czas chodzi...
luqasz84

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zameldowanie już mam załatwione, wystarczyło tylko by mama u nas w piekarach w urzedzie napisała oświadczenie i oni przefaksowali to do tutejszego urzędu i jest już ok, u lekarza też byliśmy i u notariusza mama z łukaszem wszystko załatwili.
Mam szanse być wkońcu szczęśliwa i żyć normalnie a Łukasza kocham i nie szukam w nim Ojca, tego Ojca mam i miałam zawsze w byłym mężu mamy teraz jakiś czas temu co prawda oni się rozwiedli ale mogę na niego liczyć...
wiem,że mam czas na dojrzały związek i dojrzałą miłość ale każdy ma do tego prawo a z Łukaszem znam się od paru lat i jestem pewna swoich uczuć i wiem czego od niego oczekuje i to napewno nie jest to o czym myśli Pani Kasia...owszem wiem,że są takie przypadki.
Hm...dziecko, rodzina ok...ale za pare lat bo mam marzenia i ambicje i póki co chce tylko być szczęśliwa, mieć spokój i móc spokojnie się uczyć i chodzić bezpieczna do szkoły bez siniaków i tp.
A Łukasz jest moim przyjacielem i chłopakiem i wiem, że mogę mu o wszystkim powiedzieć i na niego liczyć naprawde mam w nim duże oparcie. Co do psychologa to już dawno byłam gotowa i Łukasz był ze mną już dwarazy prywatnie u takiej Pani i zamierzam tam chodzić nadal... mam nadzieję,że coś mi pomoże.
Dziękuję i pozdrawiam!
Małgosia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: