Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Przemoc psychiczna - jeszcze raz.
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
laura52

PostWysłany: Sob Sie 16, 2008 13:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko czemu się nie zgadzasz ze mna? Czy zbym z wyglądu przypominał J.? I stąd Twoje uprzedzenia? Widocznie każdy męzczyzna to w Twojej wyobraźni synonim Adonisa!
................Widocznie każdy męzczyzna to w Twojej wyobraźni synonim Adonisa!
pytasz czy stwierdzasz? Jesli to drugie to jest to przemoc.

.Adonis jest piekny i młody jak elf, jak Orfeusz cudnie grajacy na lirze oslepłej Eurydyce ,jak gora Ajger sniezna od narcyzów ...

Ostatnio zmieniony przez laura52 dnia Nie Sie 17, 2008 21:07, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Echnaton
Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 0:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ależ ja od początku mówię, ze jestem za forum zamkniętym...Ogólne wiadomości i owszem a jestem za stworzeniem E-Grupy dla doświadczających przemocy! Tylko jak głosowano to ja byłem za a wszyscy przeciw..Ciebie jeszcze wtedy nie było.....chyba....

Nie ważne Lauro czy się ze mną zgadzasz czy tez wprost przeciwnie, ważne, ze mówimy w wielu sprawach jednym głosem! I podziwiam Twój zapał, siłę, energię, sprawczość....
rezervat

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 0:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli mogłabym się wtrącić w dyskusje, która chyba od dawna jest toczona. Taka e-grupa byłaby potrzebna. Zwłaszcza dla osób, w których miastach nie ma miejs lub fachowców, gdzie mogłyby o przemocy porozmawiac. U mnie na przykład nie ma, chociaz jest profesjonalna terapia indywidualna. Grupa to jednak cos innego. I chętnie bym skorzystała. Ale tez wolałabym, żeby to była grupa zamknięta, jesli miałaby dawac niezbedne bezpieczeństwo.
Echnaton

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 0:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coraz więcej miast ma swoje terapie i swoje ścieżki wyjścia z przemocy....E-Grupa i owszem, choćby po to aby nie pisać wielu osobom tego samego o możliwości wyjścia z przemocy....
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: