|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
laura52
|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 13:02 Temat postu: |
|
|
Tylko czemu się nie zgadzasz ze mna? Czy zbym z wyglądu przypominał J.? I stąd Twoje uprzedzenia? Widocznie każdy męzczyzna to w Twojej wyobraźni synonim Adonisa!
................Widocznie każdy męzczyzna to w Twojej wyobraźni synonim Adonisa!
pytasz czy stwierdzasz? Jesli to drugie to jest to przemoc.
.Adonis jest piekny i młody jak elf, jak Orfeusz cudnie grajacy na lirze oslepłej Eurydyce ,jak gora Ajger sniezna od narcyzów ...
Ostatnio zmieniony przez laura52 dnia Nie Sie 17, 2008 21:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 0:08 Temat postu: |
|
|
Ależ ja od początku mówię, ze jestem za forum zamkniętym...Ogólne wiadomości i owszem a jestem za stworzeniem E-Grupy dla doświadczających przemocy! Tylko jak głosowano to ja byłem za a wszyscy przeciw..Ciebie jeszcze wtedy nie było.....chyba....
Nie ważne Lauro czy się ze mną zgadzasz czy tez wprost przeciwnie, ważne, ze mówimy w wielu sprawach jednym głosem! I podziwiam Twój zapał, siłę, energię, sprawczość.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rezervat
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 0:23 Temat postu: |
|
|
Jesli mogłabym się wtrącić w dyskusje, która chyba od dawna jest toczona. Taka e-grupa byłaby potrzebna. Zwłaszcza dla osób, w których miastach nie ma miejs lub fachowców, gdzie mogłyby o przemocy porozmawiac. U mnie na przykład nie ma, chociaz jest profesjonalna terapia indywidualna. Grupa to jednak cos innego. I chętnie bym skorzystała. Ale tez wolałabym, żeby to była grupa zamknięta, jesli miałaby dawac niezbedne bezpieczeństwo. _________________ to co mnie karmi - niszczy mnie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 0:33 Temat postu: |
|
|
Coraz więcej miast ma swoje terapie i swoje ścieżki wyjścia z przemocy....E-Grupa i owszem, choćby po to aby nie pisać wielu osobom tego samego o możliwości wyjścia z przemocy.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|